Taylor Sheridan nagy sikerű sorozata, a Yellowstone november 10-től folytatódik: a széria ötödik évadának második felvonása elvileg az utolsó is lesz egyben, noha nemrégiben felmerültek olyan pletykák, hogy folytatódhat a Dutton-família aktuális generációjának a története. Mindenesetre Kevin Costner főhőse már semmiképpen sem fog részt venni a sztoriban, ugyanis, mint azt mindenki tudja, inkább elment megrendezni a régóta tervezett négyfilmes westerneposzát, a Horizontot.

Nos, most úgy tűnik, nem csak ő távozik a Dutton-birtokról, hanem a Wes Bentley által megformált Jamie Dutton is. „Ez az egyik legnagyobb dolog, amiben valaha szerepeltem, és egy olyan karakterről van szó, aki kétélű fegyver. Egyszerre volt nagyon kielégítő eljátszani egy karaktert, aki ilyen sok érzelmi megpróbáltatáson megy keresztül, de ennek ára is volt. Izgatott vagyok, hogy elengedhetem, de szomorú is vagyok miatta” – nyilatkozta a színész a Collidernek.

Egyébiránt az még nem kapott megerősítést, hogy valóban kap egy hatodik évadot a Yellowstone, mindenesetre a Dutton-dinasztia krónikája itt még nem ér véget, mivel több spinoff is készülőben van. Jövőre érkezik a The Madison, ami a fő-sorozat eseményeit szövi tovább, jön a 6666, amely a Four Sixes Ranch-et állítja középpontba (ez az eredeti sorozat negyedik és ötödik évada közt fog játszódni), emellett fejlesztés alatt áll egy újabb előzménysorozat, az 1944, továbbá az 1923 második évadán is dolgoznak az alkotók.

A borítókép forrása: Collider