Taylor Sheridan sorozata, a Yellowstone az eltelt évek alatt valóságos franchise-zá nőtte ki magát, amely a Dutton-dinasztia több nemzedékének a történetébe enged betekintést. Egy ideig úgy tűnt, hogy a fő-szériára Kevin Costner távozása okán komoly árnyék vetülhet, azonban nemrég felmerült egy olyan pletyka, hogy a Yellowstone az idén novemberben debütáló ötödik évad befejezése mellett egy hatodik is elkészülhet, méghozzá olyan közkedvelt visszatérő színészekkel, mint Kelly Reilly és Cole Hauser.

A Deadline hozta le a hírt, hogy egy megbízható forrás, valamint a Puck nevű bennfentes szerint Sheridan tárgyalásokat folytat a hatodik évaddal kapcsolatban, ami már jóval a Costner- balhé kirobbanása előtt is tervben volt. Persze még semmi sem biztos, de a készítőknek határozott céljuk folytatni a történetet, amelyben állítólag Reilly és Hauser is visszatér, akik egyébként a The Madison című, jelenkorban játszódó spinoffban is felbukkannak majd. Costner viszont több mint biztos, hogy – az ötödik évad második feléhez hasonlóan – ebből a buliból is kimarad.

A Yellowstone ötödik szezonjának utolsó felvonása tehát november 14-én startol a SkyShowtime-on, a The Madison pedig valamikor 2025-ben várható.