A TVLine értesülései szerint Taylor Sheridan legújabb Yellowstone-sorozatában három színészlegenda is szerepet kaphat: konkrétan Michelle Pfeifferről, Kurt Russellről és Patrick J. Adamsről van szó, akik a The Madison (korábban 2024) címen futó spinoffban tűnhetnek fel, amely a pletykák szerint Stacy Clyburn és családja történetét mutatja majd be, miután New York városából a távoli Montanába költöznek a nő férje és sógora tragikus halála után. A stábhoz továbbá Beau Garrett is csatlakozhat, a casting jelenleg is gőzerővel zajlik.

patrick-j-adams-michelle-pfeiffer-kurt-russell-1014x570.jpg

A spinoff gyártása a tervek szerint még ebben a hónapban elkezdődik Montanában, New Yorkban és Texasban, a premier pedig valamikor 2025-ben várható, az anyasorozat 5. évadjának befejezése után, ami egyébként november 10-én startol. A Paramount Network tavaly ősszel rendelte meg az akkor még 2024 című mellékágat, ami egyben az eredeti széria folytatása is lesz. A főszerepet Matthew McConaughey játssza, valószínűleg visszatér Kelly Reilly, Cole Hauser és Luke Grimes, Beth Dutton, Rip Wheeler és Kayce Dutton szerepében – valamint a friss infókkal kapcsolatban felmerült, hogy McConaughey-t esetleg Kurt Russell váltja majd, ám erről még semmi biztosat nem tudni, a Paramount Network képviselője sem kommentálta a teóriát.

Öt év leforgatása alatt a Yellowstone című műsor egy ötmillió nézőt számláló amerikai kábeltévés sorozatból egy több mint 100 milliós rajongótáborral büszkélkedő, világraszóló sikert aratott hatalmas frencsájzzá nőtte ki magát, melynek több mellékága is készült – és ez még csak a kezdet” – nyilatkozta tavaly Chris McCarthy, a Showtime és az MTV Entertainment Studios vezérigazgatója. „Az 1883 és az 1923 sikere nyomán új spinoffokat tervezünk, az 1944-et és a 2024-et, amik izgalmas, új és váratlan utazásra viszik a közönséget összetett és lenyűgöző történetmesélésükkel, mely a franchise védjegyévé vált, és segített abban, hogy a Yellowstone-ból egy globális méretű popkulturális jelenség váljon – hála Taylor Sheridan zseniális kreativitásának.