• Jön a Cypher 007
  • Apple Arcade-on lesz elérhető
  • Szeptember végétől

A Cypher 007 a játékosokat a híres 007-es ügynök szerepébe helyezi, akik a SPECTRE és annak vezetője, Ernst Blofeld ellen harcolnak, lopakodva, közelharci támadásokkal, spéci kütyükkel és járművekkel teljesítve a küldetéseket. A Cypher 007 egy mobiljáték lesz ugyan, de ahhoz képest meglepően jól néz ki és igen izgalmasnak tűnik – Apple Arcade-on fog megjelenni szeptember 29-én. Egyetlen James Bond-játékélmény sem lenne teljes spéci kütyük nélkül, az alábbi videóban pedig a 007-es egy elektromos lövedékkel működő órát használ a biztonsági kamerák kikapcsolására, valamint egy távirányítású drónt az előtte lévő területek felmérésére. Úgy tűnik, a Cypher 007-nek járműves szakaszai is lesznek, hiszen Bondot láthatjuk, amint egy helikoptert irányít, hogy kilője vele a SPECTRE bázisait.

2020 novemberében a Hitman és a Kane & Lynch játékok mögött álló IO Interactive bejelentette, hogy egy újabb James Bond-videojátékon dolgozik, amelynek Project 007 a munkacíme. Hivatalosan sajnos nagyon keveset tudni erről az új Bond-játékről, mindössze csupán annyit, hogy egy single-player élmény lesz és egy teljesen eredeti történetet tartalmaz majd.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.