A játékvilág egyre jobban összefonódik a képregényekével, ékes példa erre az EA, hiszen számos játékukból készítettek már grafikus novellát. Ott van például a Dead Space, a Mirror's Edge, illetve a Dante's Inferno, most pedig a Mass Effect 2 is erre a sorsa jutott, ugyanis a BioWare nemrég megállapodást kötött a Dark Horse Comicsszal, hogy elkészítsék az ME 2 történetét felvezető Mass Effect: Redemptiont. A képregénysorozat 2010 január 6-án indul útjára, és négy részből áll majd. A történetet a trilógia vezető írója, Mac Walters veti papírra, a dialógusokért John Jackson Miller lesz a felelős, az illusztrációkat pedig Omar Franciára (Star Wars Legacy) bízták.



Sajnos nemrég kiderült, hogy a Modern Warfare 2 miatt elhalasztották a Singularity megjelenését, most pedig megint egy szomorú hírrel kell szolgálnunk, ugyanis a játék előzményeit taglaló képregénysorozat csak a program megjelenése után kerül a boltokba, de az legalább jó hír, hogy az ipar veteránjai fognak dolgozni a projekten. David Atchinson (Occult Times Taskforce), Davide Fabbri (Heavy Metal), Christopher "mink" Morrison (Dust, 13 Chambers) és Tom Mandrake (Batman, The Punisher) is részt vesz majd a Twistory Studios és az Image Publishing közös gyermekének munkálataiban.



GURU Extra A hírek popupjaVégül, de nem utolsósorban a Prince of Persia képregény, amely a javában készülő film előzményeit fogja elmesélni 128 oldal terjedelemben, ám azt gyorsan hozzá is teszem, hogy hat különálló történetet fogunk kapni. A sztorit a sorozat kitalálója, Jordan Mechner fogja elkészíteni, a borító a legendás Todd McFarlane (Batman, Amazing Spider-Man, Spawn) keze munkáját dicséri majd, a belső illusztrációkat pedig „a szakma ügyes kezű művészei” fogják elkészíteni.

A képregény röviddel a film után fog megjelenni, tehát valamikor jövő április környékén.

]{iegészítés: Befutott egy böszme kép Ben Kingsleyről, aki a PoP-moziban Nizamot fogja alakítani, úgyhogy be is szúrtam ide, háttérképnek is egész pofás... (]{redenc)