Hello elköteleződés!

A legényeknek nem kell kézikönyv a bulizáshoz, szóval bízunk abban, hogy a legjobb barátok mindent megtesznek majd a nemes cél érdekében, és a vőlegény is kirúghat a hámból. Végre elkötelezte magát, ami okot ad az ünneplésre vagy éppen a búcsúra. Mi kell a felejthetetlen legénybúcsúhoz? A legjobb haverok társasága, alkohol minden mennyiségben, egy kicsit a szebbik nem és persze egy jó limuzin. A VIP Limuzin stag, bachelor címkéi biztosan neked is azt sugallják, hogy itt az ideje komoly szintre emelni a partizást. 

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy jó szolgáltató nem csupán a helyszínek közötti ingázásban, de a profi táncoslányok kiválasztásában egyaránt a segítségünkre lehet? Ez már igazán jól hangzik! Ugye? Miért rontanánk el a hangulatot azzal, hogy 2-3 taxit hívjunk, amikor mindenki elfér egy helyen? Limuzinnal sokkal egyszerűbb mozgatni a haverok brigádját. 

Csak csajok

A csajos buliknak sem kell uncsinak lenniük, hiszen tudjuk, hogy a hölgyek is tudnak bulizni, de nem is akárhogy! Jöhet a chippendale fiú, a zene, a pezsgő és ahogy manapság mondjuk: party ON!

viplimuzinhu-2023-junius-linkmarketing-4.jpeg

Az sem probléma, ha sokan vagyunk, erre ad megoldást egy hosszú limuzin, amiben minden barátnő elfér egy helyen. A profi HIFI rendszer, a klíma, a minibár és a bőrülés mind-mind komfortossá teszik az ünneplést. 

Ne feledkezzünk meg a legfontosabb kiegészítőkről sem! Viselhetünk egyenpólókat, fejdíszeket, vál- és karszalagokat. A menyasszony számára pedig készítsünk vicces feladatokat, ami garantáltan szórakoztató lesz. 

Mire figyeljünk, amikor limuzint keresünk?

Sajnos manapság rengeteg rossz szolgáltatással találkozunk, és megannyi csaló várja, hogy bedőljünk nekik. Ám ha figyelünk, elég könnyen leszűrhetjük, hogy mit adhat nekünk az adott szolgáltatás. Az alábbi szempontok betartása sokat segíthet a döntéshozatali folyamat során:

  • Milyen gyorsan reagál a szolgáltató? Ez sokat elárul a hozzáállásáról. 

  • Mi a helyzet a referenciákkal? Milyenek az ajánlások? Nincs referencia? Ez nagyon gyanús!

  • Megtekinthető személyesen az autó? Amennyiben nem, akkor felejtsük el!

Nagyon sok múlik azon, hogy jó szolgáltatót válasszunk, gondoljunk csak bele, mekkora galiba lehet abból, ha valamiért nem érkezik meg az autó vagy lemondják a szolgáltatást! Készüljünk fel mindenre, szórakozzunk, ünnepeljünk, és ha tehetjük, bérüljünk limuzint!