Júniusban beköszöntött a nyár, a nagy kiadók és fejlesztők is szabadságra mentek, de még azelőtt kiszórták nagyobb játékaikat, így júniusra már csak a kisebb játékosok maradtak a piacon. Persze azért csak befutott a Mirror’s Edge előzmény-rebootja, a Mirror's Edge Catalyst, és azért  Az ébredő Erőt feldolgozó LEGO Star Wars: The Force Awakens sem éppen egy pici franchise tagja, de a havi listán most még a nagyobb kiadók is kisebb programokkal álltak elő.

A The Solus Projectben az emberiséget kell megmentenünk, csak az a bökkenő, hogy mi is megmentésre szorulunk, miután egy kihalt, idegen bolygón ragadunk. A The Devil's Daughterben újra Sherlock Holmes bőrébe bújhatunk, hogy öt ügynek is a végére járjunk a játék nyitott világában. A komoly kihívásokat kínáló platformjáték, a Mighty No. 9 nehezen tagadhatná, hogy ihletője a Mega Man-sorozat volt, ellenben a Umbrella Corps már csak címében egyezik a Resident Evil-franchise többi tagjával, révén egyáltalán nem lassú horror, hanem pörgős online lövölde.

A The Technomancer című RPG koncepciója érdekes: egy olyan Marson járunk, amit ugyan egyszer már belakott az emberiség, a játék idejére ott is lecsapott az apokalipszis és elvágta a lakókat a Földtől. Ugyanígy a Marsra invitál a Zero Escape-sorozat harmadik része, a Zero Time Dilemma. Ebben egy tesztkolónián kalandozhatunk, ahol az a legnagyobb kérdés, mennyit vagyunk hajlandóak feláldozni emberségünkből a szabadságunkért.

Ezek voltak tehát június „nagyobb” megjelenései. Kedvenceteket az alanti szavazólapon választhatjátok ki, de ha esetleg valami más játék nyerte el a tetszéseteket a júniusban, nosza, osszátok meg kommentben, melyik volta az.

Melyik volt a kedvenc játékod júniusban?
Sok izgalmas játék jelent meg júniusban. Kíváncsiak vagyunk, nektek melyik tetszett a legjobban.
A szavazáshoz bejelentkezés szükséges!