Beköszöntött a június, a nyár, a hőség, a szabadidő, így a strand mellett az egyik legjobb elfoglaltság a szoba hűvősében játszani egy kellemes programmal. Június sem bővelkedett igazi nagyágyúkban, de még így is volt annyi megjelenés, hogy mindenki találhat a kedvére való szórakozást. Lássuk, hogy mely címeket érdemes kosárba tenni a sok premier között! 

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Sir Arthur Conan Doyle világhírű nyomozója, Sherlock Holmes már több évtizede velünk van PC-n, konzolokon, hogy jobb és rosszabb kalandokban kísérjük el a mesterdetektívet. A Devil’s Daughter alcímű epizód egyszerre teszteli az idegeket és az intelligenciát, miközben az összes meghozott döntés ilyen vagy olyan módon befolyásolja a játék végkimenetelét. A Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter természetesen frissíthető PS5-re, de néhány eleme hiányozhat a Sony újgenerációs konzolján.

The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood CE

Évek óta óriási népszerűségnek örvend az Elder Scrolls Online, melynek világában 18 millió játékos mászkál, a Blackwood CE pedig ennek a játéknak az eddigi legteljesebb változata. Mindent tartalmaz, ami a 2014-es premier óta megjelent a játékhoz, így az összes kiegészítőt és azon túl is sok minden mást. Ha eddig még nem léptetek be Tamriel másodkorába, keresve sem találhatnátok jobb alkalmat, hiszen ez a csomag több száz/ezer órányi szórakozást kínál: Tamriel rád vár! Készen állsz a kalandra? Ha igen, ne habozz, nem fogsz csalódni!

Ratchet & Clank: Rift Apart

A Sony szereti a páros szereplős játékokat: elég csak a Jak & Daxterre, vagy jelen ajánlóra, a Ratchet & Clankra gondolni. Az Insomniac villámsebesen szállította le a Spider-Man: Miles Morales után az új Ratchet & Clank kalandot, amely kritikai és kereskedelmi sikerre talált. Persze a lényeg mit sem változott: ahogy az előző 15 részben, a Rift Apartban is az akción, a felfedezésen, platformelemeken van a hangsúly, miközben a két főszereplő ugyanolyan aranyos, mint eddig. Kötelező játék ez, csak ismerjétek meg az Into the Nexust is, hiszen a Rift Apart közvetlenül az előző rész eseményei után veszi fel a történet fonalát.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

A City Interactive nagy utat járt be a világ legrosszabb játékainak fejlesztői címétől egészen a vállalható játékok készítőjéig. A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 messze túlmutat az egykori Sniper: Art of Victory-n, mellyel a City Interactive elkezdte a mesterlövész karrierjét. A Ghost Warrior Contracts 2 a Közel-Keletre kalauzol el, a cél pedig a célpontok hatékony eliminálása. Bár a program megörökölte az előző rész hibáit, még így is bőven szórakoztató játék, melyet teljes áron talán nem, de egy akcióban érdemes kipróbálni.