A Take Two a minap összegezte a 2012-es üzleti év első negyedéves eredményeit (bizony, az üzleti év már most tart). A céget vezető Strauss Zelnick az alkalmat megragadva kitért a következő esztendő nagy címeire, melyek közül pár még nincs bejelentve, de ígéri, hallatnak magukról az elkövetkezendő hónapok során.

A legnagyobb érdeklődés persze a GTA V-öt övezi, amiről nagyon régóta tudni, hogy készül. Az üzleti eseményt követő kérdezz-felelek során persze rákérdeztek, hogy ez a GTA V-öt is a 2013-as üzleti évbe csúsztatja-e a kiadó, mely 2012. áprilisától 2013. márciusáig tart majd. Zelnick kikerülte a kérdést, tagadni viszont nem tagadott:

"Ami a 2013-as üzleti évünket illeti, már bejelentettük rá három nagy címet: A Bioshock: Infinite-et, a Spec Ops: The Line-t és a Borderlands 2-t. Van viszont még pár projektünk ezek mellett, melyek fejlesztés alatt állnak."

Hát, valahogy így kell diplomatikusan válaszolni. A GTA V mindenesetre elég rosszul őrzött titok, több információ is kiszivárgott róla, továbbá a Rockstar Games fejesei, a Houser testvérek is nyíltan beszéltek a projekt létezéséről. A legutóbbi állítások szerint egyébként a modern Los Angeles (Los Santos?) lesz a helyszín, míg pár éve két Londonról cikkeztek a lapok.

(A képek a GTA IV-ből származnak.)