• Ünnepi aukciósházat nyit a Steam
  • A felesleges kártyákat és egyéb kacatokat válthatjuk be drágakövekre
  • A drágakövekkel játékokra licitálhatunk
  • A móka december 15-én kezdődik

A Valve ma jelentette be, hogy hamarosan elindul a Steam Holiday Auction, ami nem más, mint egy aukciósház, ahol a profilunkban felgyülemlett, haszontalan kacatokat passzolhatjuk el. A programban a kártyák, a háttérképek és a chatben használatos ikonok vehetnek rész, ezeket felhasználva pedig játékokra licitálhatunk.

Az egész úgy működik, hogy kiválasztjuk, mitől akarunk megválni, majd ezt egy gombnyomással átkonvertáljuk drágakövekké, (egy kártya például nagyjából 20 követ ér), ezeket a köveket pedig a licitálás során használhatjuk fel rendes pénz helyett, s ha eleget kínálunk, akkor miénk a felkínált termék egyike. Összesen 2000 játékra lehet pályázni, amikből 100-100 darab érhető el.

Az aukció december 15-én kezdődik és december 18-ig tart, maguk a licitálások pedig 45 percenként indulnak. A kövek természetesen nem vesznek el a promóció lejárta után, ezeket ugyanis felhasználhatjuk Booster Packok elkészítésre, sőt a későbbiekben is beválthatjuk a kacatokat ezekre a kövekre, hogy újabb Booster Packot készítsünk. Lesz továbbá egy kitűző is ehhez az egészhez, amit hármas szintig lehet tápolni. További részletek a hivatalos oldalon.

steam-holiday-auction-banner.jpg