„Néhány évvel ezelőtt az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Belkinnel közösen fejleszthettük ki az igen sikeres n52te Speedpadet.” -- nyilatkozta a Razer elnöke, Robert „RazerGuy” Krakoff. „A Razer Nostromo ennek a kiváló billentyűzetnek egy továbbfejlesztett változata, amely megfelel a versenyszerűen játszó profik igényeinek is. A Speedpad ergonómiai kialakítását -– mely az elmúlt években már bizonyított -- alapul véve a Razer Nostromo magába foglalja a Razer által az utóbbi években kifejlesztett, legújabb gaming technológiákat is. Ilyenek az új chipset és a szoftverillesztő-programok, amelyek a kezdő és professzionális játékosok számára egyaránt lehetővé teszik, hogy kifinomult parancssorozatokat írjanak, melyek segítik őket ellenfeleik megtizedelésében.”

A Razer Nostromo 16 gombos billentyűzetének kiosztása és optimális formai kialakítása révén a kritikus játékparancsok jóval ösztönösebb elérését teszi lehetővé -- legyen szó bármilyen játékstílusról. A maratoni játszmák során a puha tapintású, gumírozott csuklópad alátámasztja a tenyeret és jelentős mértékben csökkenti a kéz fáradtságát, valamint megakadályozza a csukló túlzott megerőltetését.

A Razer Nostromo 16 darab, szabadon programozható Hyperesponse™ játékgombja hihetetlenül könnyedén és pontosan aktiválható, míg a nyolcirányú hüvelykujj-pad a gyors billentyűműködtetés és reakció jegyében készült. A programozható hüvelykujjpad mozgásra, illetve módosítóként, kiegészítő parancsok eléréséhez használható. Ezek mellett a Razer Nostromo számos további fejlesztéssel büszkélkedhet elődjéhez képest: a játékos azonnal átválthat a 8 billentyűzetkiosztás között (az eddigi hárommal szemben), valamint játékait rugalmasabban kezelheti a húsz, eltárolható játékprofil révén -- ez a szám az eddigi tízről nőtt meg. A játékosok kihasználhatják az új integrált chipset és szoftverillesztő-program nyújtotta lehetőségeket, melyek segítségével az eddigi, programozásra vonatkozó korlátok eltűntek -- a játékosok könnyedén programozhatnak kifinomult, méretkorlátozás nélküli makrókat. A Razer Nostromóval érkező, teljesen új konfigurálószoftver továbbfejlesztett, felhasználóbarát kezelőfelületet tudhat magáénak, amely egyszerűségével meghazudtolja a fejlett makróprogramozási képességeit, és lehetővé teszi a játékosoknak, hogy bármilyen játékparancsot kényelmesen hozzárendelhessenek bármelyik gombhoz, és ezáltal a parancsok és kombinációk széles repertoárját érjék el könnyedén.



A Razer Nostromóról

A Razer Nostromo gaming keypad ergonomikus kialakítása révén nagyfokú kényelmet és könnyű, ösztönös irányítást biztosít használójának. A 16 szabadon programozható Hyperesponse gomb, a nyolc, menet közben is megváltoztatható billentyűzet-kiosztás, a húsz egyedi játékprofil, és a nyolcirányú hüvelykujj-pad félelmetes arzenál -- mindez egy eszközben egyesítve. A Razer Nostromo segítségével a játékosok felkészülten szállhatnak szembe bármelyik kihívójukkal. A Razer Nostromo vadonatúj konfigurációs szoftvere -- amely legalább olyan könnyen használható, mint amilyen halálos -- lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az összes gombhoz kényelmesen, bármilyen játékbeli parancsot vagy billentyűt hozzárendelhessenek, és ezáltal a gyilkos kombinációk széles repertoárjához férjenek hozzá.

A termék 69,99 eurós árazást kapott, pontos magyar adatokkal egyelőre nem tudunk szolgálni.

Termékjellemzők:

  • Ergonomikus kialakítás és versenyminőségű elrendezés.
  • 16 darab szabadon programozható Hyperesponse™ gomb.
  • Programozható, nyolcirányú hüvelykujj-pad és görgetőkerék.
  • Azonnali válthatóság 8 billentyűzet-kiosztás között.
  • Korlátlan hosszúságú makrók.
  • Maximum 20 különböző, tárolható játékprofil.
  • Állítható, puha tapintású csuklópad, mely biztosítja a kiemelkedően kényelmes használatot.
  • Háttérvilágítással rendelkező billentyűzet és görgetőkerék, melyek maximális irányíthatóságot tesznek lehetővé sötét körülmények között is.
  • Továbbfejlesztett Razer konfigurációs szoftver.