• A Rebellion felvásárolta a The Bitmap Brothers-t
  • Sikercímeik feltámasztására számíthatunk

A The Bitmap Brothers egy jó ideje már nem aktív fejlesztőcsapat, utolsó kiadott játékuk is hét éve jelent meg. De talán a régebbi motorosoknak mond valamit a Xenon, a Chaos Engine, a Speedball, vagy éppen az az egyszerű cím, hogy Z, avagy bővebben (és folytatásként) Z: Steel Soldiers. Nos, most jó eséllyel feltámadhatnak a klasszikusok, a Rebellion ugyanis felvásárolta a jogokat és nem titkolt szándékuk azok újraélesztése más platformokon is, továbbá új, a klasszikusok nevét viselő játékok kiadása.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a The Bitmap Brothers is csatlakozik a Rebellion egyre növekvő porfóliójához. A The Bitmap Brothers neve elsimert arról, hogy nagyszerű játékokat alkottak, és hogy utánozhatatlan stílusukkal segítették a gaming mainstreammé válását. Évek óta ismerjük Mike Montgomeryt, és számunkra a megtiszteltetés, hogy hittel és bizalommal ránk hagyta a fáklya továbbvitelét. Célunk, hogy a a játékipar egyik nagy nevének méltó őrzői legyünk.“ - mondta el Jason Kingsley, a Rebellion elnök-vezérigazgatója és egyik alapítója.

z-steel-soldiers-sergeant.jpg

A Rebellion mostanában viszonylag aktív, már a mi a felvásárlásokat és a növekedést illeti - nem is olyan régen nyitottak a társasjátékok irányába, és év elején szintén felvásároltak egy, a Z-vel kapcsolatba hozható stúdiót.