A „Játssz nagyban!” egy igen érdekes kezdeményezés, melynek lényege, hogy a játékosok kipróbálhatják, milyen az, amikor egy hatalmas mozivásznon lövöldöznek az ellenfelekre, vezetnek tankokat, vagy épp élik át a focivébé legizgalmasabb pillanatait.

Igen, mozivásznon: a „Játssz nagyban!” kuponnal a Lurdy Ház és az Eurocenter mozijának egy-egy termét foglalhatjátok el, hogy a legújabb és leglátványosabb játékokat élvezhessétek a nagyvásznon. Az efféle játék nem csupán szórakozás, hanem valódi élmény, amit minden igazi gamernek át kell élnie egyszer.

És hogy mi a legjobb az egészben? Nos, csak annyi, hogy mindezt most a PC Guru Magazin előfizetésével együtt is átélheted, fokozva az élvezeteket.

„Játssz nagyban!” előfizetési árak:

  • Éves előfizetés + 2 órás ajándékkártya - 31.990
  • Éves előfizetés + 1 órás ajándékkártya - 25.990
  • Féléves előfizetés + 1 órás ajándékkártya - 17.990

Felhívjuk a figyelmet, hogy hosszabbító előfizetőink számára ezúttal is kedvezményt biztosítunk. Az ajándékkártya beszerzése után időpontot kell foglalni a kívánt moziba -- ezt a www.jatssznagyban.hu weboldalon lehet megtenni.

Az előfizetésért irány az ELŐFIZETÉS menüpont. Ha viszont csak ajándékkártyát szeretne venni valaki, az is megoldható a PC Guru Webshopban.

És hogy nagyjából milyen moziban játszani? Nos, az alant látható, több mint egy éves (azaz mondhatni lejárt) PC Gurus videó arra még mindig jó, hogy segítsen belerázódni a hangulatba (értelemszerűen a videóban megjelenő dátumok már értelmüket vesztették).