Az inkább a botrányairól, mintsem tehetségéről híres színésznő, Lindsay Lohan neve nem először kerül összefüggésbe a videojátékokkal. Legutóbb például akkor hallottunk róla, amikor beperelte a Take-Two és a Rockstar Games gárdáját, mert szerinte a GTA 5-ben szereplő Lacey Jonas valójában ő. Mostantól viszont már egy videojáték is köthető a nevéhez.

Az Androidra és iOS-re ingyenesen letölthető, kicsit talán önirónikus Lindsay Lohan’s The Price of Fame-et a Space Inch követte el, Lohan pedig a nevén kívül a hangját is hozzáadta a programhoz. Ez Kim Kardashian játékához hasonlóan egy afféle celebszimulátor, a lényege, hogy minél nagyobb népszerűségre tegyünk szert Lohan kisasszony instrukcióit követve.

Hogy mi legyünk a legnagyobb cölöpök… bocs, celebek Los Angeles csillogó részében, csini ruhákat kell ráhúznunk a valószínűleg a Paintben megrajzolt karakterünkre, és azokhoz passzoló bizsukat kell ráaggatnunk. Ha a koncepció harmonikus és ízléses, akkor már majdnem nyert ügyünk van. Természetesen a külcsín azért nem elég, kell a belbecs is, hiszen egy sztár anélkül csak lehulló üstökös. Szóval a hírességhez kell még nekünk rapalbum, hazajárás a rehabra, a küszöbön át véletlen kiszivárgó házi szexvideó, paparazzo-perelés, implantátumok, liftben verekedés, vagy éppen saját halálunk híresztelése. Mindezt persze szépen, fokozatosan, rajongóink számának növekedésével érhetjük el.

Bár a játék ingyenes, valamiből szegény Lohannak is meg kell élnie, szóval valódi pénzért vehetünk ruhákat, kiegészítőket, hajstílusokat, lesifotós-elhárító alkalmatosságot, jetpacket, saját bolygót, meg egyéb ilyen reális cuccokat. Na, ki csap le rá?

lindsay-lohan-the-price-of-fame.jpg