Karácsonyi teljes játék

Úgy döntöttünk, rátok bízzuk a karácsonyi számunk teljes játékának a kiválasztását, ha már úgy alakult nem lesz DOOM3. Kárpótlásul a sérelemért három jól csengő cím közül választhatjátok ki a számotokra kedvezőt, és amelyre a legtöbben szavaztak, az érkezik majd az idei utolsó PC GURU-val.

Játékok terén nem lehet panasz, hiszen az idei év legütősebb címei landoltak a szerkesztőségben, tesztelés végett. Ennek köszönhetően olvashattok kritikát a Crysisról, a Call of Duty 4-ről, az Unreal Tournament 3-ról, a Need for Speed ProStreetről, a Witcherről, a PES2008-ról. Ezen kívül olyan játékok kerültek még a terítékre, mint a Guitar Hero 3, a TimeShift és a Jericho. Összesen tizennégy címről olvashatjátok el véleményünket.

A DVD-re egy extra hosszú (és Ragács András segítségével némileg megújult) Külvilág videó és számos nagy játék (Crysis, COD4, Jericho, PES2008, UT3, Hellgate) videóreview-ja került fel, és ahogy azt már tegnap megírtuk, egy exkluzív "Rossz PC játékok" videó is felkerült a korongra (továbbá olvashattok egy interjút freddyD-vel a lapban). Mindezek mellé Darths még összedobott egy PES2008 patchet is, hogy orvosolja a játék licenchiányosságait és egyéb apróságait.

Az általunk készített anyagok mellett két teljes játék is helyet kapott (az előzetes tervekkel ellentétben): Creature Conflict és El Matador. Sajnos ennek kapcsán szomorú kötelességem, hogy közöljem az idei év legrosszabb hírét, az Activision lapzártánk időpontjában felmondta a Guruval kötött szerződését, így nincs jogunk felhelyezni a mellékletünkre a Doom3-at. Sokak félelmei ezzel beigazolódtak: ismét nem tudtuk teljesíteni az ígéreteinket. Minden olvasónktól bocsánatot kérünk, és bízunk benne, hogy a következő teljes játékra vonatkozó szavazással (Rush for Berlin, Splinter Cell, Panzers: Phase Two) kicsit enyhíteni tudjuk a csalódottságotokat.

Itt az idei utolsó előtti GuruA lapban igyekeztünk tovább folytatni a megújulást, így eddig sosem látott megoldásokkal találkozhattok a cikkekben, és hathatós közreműködésetekkel végre megújult a Levrov is. Ide kapcsolódik, hogy a tendencia nem változik, így létrehoztunk a fórumban egy "Levrov üzenetbeküldő" topikot, melyben várjuk a véleményeiteket az általunk felvetett témákkal kapcsolatban, ezúttal a nagy port kavart warez témában, és a DVD mellékletünkön található, általunk készített videókkal kapcsolatban. A mostani számhoz hasonlóan ismét kiválasztjuk a hónap levelét, így érdemes billentyűzetet ragadni. Tehát várjuk véleményeiteket, kritikáitokat és észrevételeiteket - ezúttal már a megfelelő fórumtémában!

Ismét vastagabb a Guru, ebben a hónapban is 16 oldalon nyújtunk konzol körképet, természetesen a megszokott áron, a lap egyéb rovatainak megtartásával. A legnagyobb címek a témakörben: Eye of Judgement, Gran Turismo 5, FIFA Street 3, Rock Band, Uncharted, Eternal Sonata, Virtua Fighter 5.

Reméljük sikerül tartalmas szórakozást nyújtani. Jó játékot, jó olvasást, jó videózást mindenkinek!

FRISS: Felkerültek online adatbázisunkba a 2007/11. szám tesztjei, melyet a hírhez csatolva is megtalálhattok!