• Megérkezett az Interpoint első trailere
  • Ez egy belső nézetű sci-fi / horror keverék lesz
  • Az Early Access verzió tavasszal jön, ősszel konzolokra is megjelenik

A Three Dots csapata lerántotta a leplet az Interpoint című játékáról, mely a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a Delta Laboratories kutatása egyszer csak katasztrófába torkollik. Mi az egyik tudós bőrébe bújhatunk majd bele, aki a párhuzamos univerzumokkal való kísérletezés következtében egyszer csak nagyon messzire találja magát otthonról.

interpoint-egy-misztikus-scifi-horror-elemekkel.jpg

Az Interpoint egy belső nézetű kalandjáték, mely a misztikus, sci-fi és pszichológiai horror elemeket keveri majd, így teremtve hátborzongató hangulatot. A játékmenet legfőbb mozgatórugója a Photon Gun lesz, amely képes magába szippantani a különféle energiákat (legyen az fény, radioaktív sugárzás vagy erőtér), és átalakítani azt valami mássá. Ennek megfelelően különféle környezeti fejtörők egymásutánjából - meg persze felfedezésből - fog összeállni a végigjátszás.

A csavaros sztorit és többfajta befejezést ígérő Interpoint első körben a Steam Early Access kínálatában debütál majd idén tavasszal, míg a végleges változat őszre várható - akkor már PS4-re és Xbox One-ra is.