• Újabb ingyenes játékot kínál az Epic Game Store
  • Ezúttal a Slime Rancher tölthető
  • Egy slime-farmot kell gondoznunk benne egy idegen bolygón

Mostanra már hozzászoktunk ahhoz, hogy az Epic Games Store mindig tartogat számunkra valamilyen ingyenes játékot, ami miatt érdemes rendre visszanézni - volt már itt többek között Subnautica, Super Meat Boy, What Remains of Edith Finch és Axiom Verge is. Nos, tegnap óta egy új cím érhető el ingyenesen az online áruházból, ez pedig nem más, mint a Slime Rancher.

ingyen-jatek-slime-rancher.jpg

Ha esetleg még nem hallottál volna róla: egy életszimulátorról van szó, melyben egy saját farmot kell létrehoznunk és fenntartanunk. De ne a Farmville-re, a Harvest Moonra vagy a többi hasonló címre gondolj, a Slime Rancher ugyanis egy távoli bolygón játszódik, haszonállatok, zöldségek és gyümölcsök helyett pedig leginkább slime-okról kell gondoskodnunk. Fontos, hogy a megfelelő kajával etessük őket, hiszen így termelik meg nekünk azt a "végterméket" (és igen, ezt most pontosan ÚGY értsétek), ami a legfőbb erőforrásnak számít a játékban.

A Slime Rancher PC verzióját tehát az Epic Game Store oldaláról tölthetitek le ingyenesen, egészen március 21-ig. Az pedig már most látszik, hogy a következő ingyenes cím a zseniális Oxenfree lesz majd a hónap végétől.