Magas sarkú szandálok

A Topicipő webáruház magas sarkú szandáljai az aktuális trendektől függetlenül mindig menőnek számítanak, és szinte kivétel nélkül minden nőnek jól állnak. Arról nem is beszélve, hogy a tűsarkú cipőkkel ellentétben ez a fazon alacsonyabb sarokmagassággal rendelkezik, így azok is bátran választhatják, akik kevésbé tudnak biztosan mozogni a magasabb sarkakon.

A legkedveltebb közülük talán a strappy fazon, amelyet egy, a bokát átölelő kecses pánt és vékonyabb sarkak jellemeznek. Felveheted elegáns alkalmakra, a munkahelyre, vizsgákra és állásinterjúra, sőt akár a hétköznapokon is viselheted, mivel még egy egyszerű farmer-póló-blézer triót is azonnal szuper nőiessé varázsolnak. Így tőlünk tízből tíz pontot kap.

Saruk

A rövidnadrággal, szoknyával és lenge nyári ruhával, legyen az mini, midi vagy maxi fazonú, egyaránt jól mutató saruk sem maradhatnak ki a felsorolásunkból, amelyekből, ha egy igazán időtálló darabot keresel, mindenképpen egy fekete, nude vagy metál színű változatot javaslunk, mint amilyen például a korábban már említett webáruházban kapható Tamaris almazöld saru.

https-topicipobolthu-2024-januar-cikk-1.jpg

De ha szereted követni az aktuális trendeket, akkor válassz bátran bohókásabb mintás darabokat, fémes betétekkel, esetleg csillogó kövekkel díszített topánokat!

Balerina cipők

Mivel a balerinák nem csupán imádnivalóan bájosak, hanem roppant kényelmesek is egyben, így egyáltalán nem volt kérdés, hogy előkelő helyet fognak majd kapni a listánkon. A legnépszerűbbek közülük talán a kerek és az enyhén hegyes orrú változatok, de a szegecsekkel és fűzőkkel dekorált lábbelik szintén hódítanak a nők körében.

Espadrilles

A felül vászonból, alul juta háncsból készült különleges espadrilles lábbelik 2014 nyarán robbantak be igazán, de nyugodtan mondható, hogy a sikerük még ma is töretlen, és nem véletlenül. Nem csak komfortosak és trendik, hanem a lábakat is engedik megfelelően szellőzni, ami rendkívül nagy előnynek számít a nyári melegben.

Manapság a bokán pánttal rögzíthető darabok, illetve a csíkos, geometriai és trópusi mintás, valamint kövekkel szórt verziók a legnépszerűbbek. De sokan választják az egyszerűbb captoe fazonokat is.

Sportcipők

A lista végére a sportcipőket hagytuk, amelyek napjainkban már remekül megférnek egy összeállításban a szekrényed elegánsabb darabjaival is. Ennek köszönhetően pedig még a kényelmesebb modell is könnyedén a hétköznapi öltözékeid részévé válhat.

Bátran kombináld őket nőies alapdarabokkal, például szoknyákkal, nyári ruhákkal, csipkés vagy műbőr felsőkkel, és a végeredmény garantáltan nem marad majd el!