Az már nem kérdés, hogy elkészülhet-e a GameStick, hiszen régen összegyűlt az áhított összeg, sőt annak ötszöröse is. Az adakozóknak köszönhetően sikeresen elérték a többletcélokat, így a konzol tartalmazni fog egy MicroSD foglalatot, s legalább két színben kapható lesz (fekete, fehér) -- ha csak el nem érik az 560 ezer dollárt, akkor ugyanis még két szín (piros és amit a rajongók megszavaznak) csatlakozik a felhozatalhoz.

A beérkezett visszajelzések után a csapat alakított magának a konzolnak a kialakításán, jobban lekerekítve a sarkokat, illetve kibővítették az opcionális dokkolót egy SD-kártya olvasóval, ami egy 64 GB-os modult tud kezelni, így összesen 104 GB az eszköz tárolókapacitása. A dokkoló egyébként vezeték nélkül képes feltölteni a konzolt, 3 USB- egy HDMI-, és egy Ethernet-csatlakozója van, illetve vezetékről is el tudja látni árammal a konzolt.

A gyűjtésből kevesebb mint két nap van hátra, ám akármennyit is szednek még össze, sikeres volt a kalapozás. Már csak a késztermék minőségére vagyunk kíváncsiak.

GURU Extra ***A hírek popupja