• Február 23-án debütál a Kokainmedve a hazai mozikban
  • Teljes kokainszállítmányt fogyaszt el egy erdei fekete medve
  • Tinik, bűnözők, turisták és rendőrök lesznek ámokfutásának szereplői

Hamarosan kiderül, hogy milyen rémtettekre vetemedik Micimackó és Malacka, ha Róbert Gida nem ad nekik enni, aztán láthatjuk a megvadult Bambit, karácsonykor pedig a Grincs vesz célba egy fiatal lányt. Hasonló intellektusú műnek ígérkezik a február 23-án hazai mozikban is műsorra kerülő Kokainmedve, főszerepben a Foglalkozásuk: amerikai című sorozatból ismert Keri Russell és Margo Martindale párosával, akik mellett meglepő módon feltűnik az idén elhunyt Ray Liotta (Nagymenők, Házassági történet) is.

cocaine-bear-movie-social-feature.jpg
(A kép forrása: Collider)

Elizabeth Banks (Charlie angyalai, Tökéletes hang 2) rendezése a nyolcvanas évek közepére vezet minket, amikor egy drogfutárnak lezuhan a repülője, a lehulló kokainhegyeket pedig egy arra járó georgiai fekete medve falja fel. A történet pikantériája, hogy az életszerűtlennek tűnő szituációt valós események ihlették. A 230 kilós csúcsragadozó vergődését és tombolását turisták, tizenévesek és bűnözők követik figyelemmel, mintha csak cirkuszi látványosságot néznének.

Előzetese alapján nem vérbeli trancsírozós filmre, inkább könnyed hangvételű horrorvígjátékra számíthatunkde azért nem maradunk nyalánk snittek nélkül. Nektek hogy tetszik a kedvcsináló?