Kevin Edwards, aki többek között az X-Men 2: Wolverine's Revenge-en is dolgozott, a napokban több képet és egy kis játékmenetet is közzétett egy törölt Vasember játékból, a 2003-as The Invincible Ironman-ből. Erről mindössze annyit tudni, hogy a GenePool Software fejlesztette, és egy film mellé adták volna ki, de az nem tiszta, pontosan melyikhez.

Akkoriban ugyanis még nem a Marvelnél voltak a Vasember jogai, szóval könnyen lehet, hogy a New Line Cinema által tervezett, de aztán törölt Vasember-filmből merítkezett volna a játék története. Illetve érdemes megjegyezni, hogy 2006-ban megjelent egy animációs Vasember film, azonos címmel. Edwards mindössze annyit árult el, hogy a filmet "elcsúsztatták", szóval ez is közrejátszhatott a játék törlésében.

És akkor jöjjön a lényeg: az őrületes játékmenet, amiből továbbiakra is számíthatunk az elkövetkezendő hetekben, hála Edwards-nak!

A képeket pedig ide kattintva tudjátok meglesni. Vasember játékból manapság sincs sok, leszámítva az Iron Man VR-t, illetve a Marvel's Avengers-t, de az EA Motive-nál már készül valami, amiről sajnos tavaly október óta nem sokat hallottunk. Ha minden jól megy, akkor egy Unreal Engine 5-ös, nyílt világú Vasember játékot kapunk majd, reméljük minél előbb.