Legyen elég időtök!

Ahogy valószínűleg a menyasszonyi ruha kiválasztását is meglehetősen korán elkezded, hogy ne maradjon az utolsó pillanatra, ugyanígy lenne érdemes eljárni a karikagyűrű keresésével is. Mégis, a párok jelentős része nem fordít kiemelt figyelmet ennek megtalálására, pedig ez az, ami az esküvőtökből egy életen át veletek marad. 

Mivel a legtöbb karikagyűrű egy általános méretezés alapján készül, ezért mindenképp érdemes tisztában lenni azzal, hogy mekkora méretű ékszer kell nektek. Ezt többféleképpen is lemérhetitek, például egy gyűrűmérő eszköz segítségével, esetleg egy meglévő karika felhasználásával, sőt akár el is mehettek egy közeli ékszerboltba, hogy ott szakszerű keretek között állapítsák meg a megfelelőt. 

Persze az is előfordulhat, hogy rögtön beleszerettek egy nem megfelelő méretű gyűrűbe, de ebben az esetben is fontos, hogy időben kezdjétek a válogatást, mivel az esetleges méretezés igénybe vehet néhány napot vagy hetet. Nagyon fontos, hogy amennyiben online vásároljátok a karikagyűrűt, akkor csakis egy megbízható webáruházból tegyétek, mivel nem kis összeget kell majd rászánni.

Ebben az esetben érdemes körülnéznetek az Ékszerpalota karikagyűrűi között, mivel garanciát vállalnak minden nálunk vásárolt karikagyűrűre, így akár méretezésről vagy a későbbiekben tisztításról legyen szó, garantáltan tudtok hova fordulni!

https-ekszerpalotahu-2022-aprilis-cikk2.jpeg

Néhány fontos szempont

Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy minden esetben közösen válasszátok a karikagyűrűt, mert ez az az ékszer, ami egy életen át elkísér majd titeket. Nagyon fontos, hogy mindkettőtök ízlésének megfeleljen, mindkettőtök személyiségét tükrözze. Ma már egyáltalán nem kötelező, hogy a karikagyűrűpár mindkét tagja tökéletesen egyforma legyen, elég, ha főbb vonalaikban egyeznek. 

Alapanyag tekintetében a legnépszerűbb az arany és annak minden árnyalata, azaz a sárga-, a fehér- és a vörösarany egyaránt. Kedvelik még a párok az ezüst karikagyűrűket is, de mivel ez egy meglehetősen puha fém, ezért nem annyira tartós, hogy bírja a hétköznapokat. Folyamatos előretörést mutatnak még a nemesacél karikagyűrűk, melyek jelentősen keményebbek arany társaiknál, de árban sokkal kedvezőbbek. 

Tehát, ha igazán szép és az elképzeléseteknek megfelelő karikagyűrűt szeretnétek, akkor mindenképp kezdjetek el az esküvői előkészületek elején nézelődni, akár online felületen vagy épp a különböző ékszerboltokban!