Ragadd meg az alkalmat, és mérkőzz meg te is a Kingston október 7-én startolt, négy héten át tartó online tuningversenyében, hogy januárban ott lehess a legjobbak között a Las Vegas-i döntőn!

standard-logoblack-panel.jpg

A Kingston a HyperX Overclocking Takeover verseny keretében együttműködik a tuningolók és a teljesítményhajszolók első számú információforrásával, a HWBOT weboldallal. A versenyzők a maximális memória-órajel, Super PI és Intel® XTU referenciaértékek kategóriájában mérhetik össze tudásukat a legkiválóbb eredményekért és értékes díjakért. Az öt legjobb versenyző a 2014 januárjában megrendezésre kerülő CES keretében küzd majd meg egymással. A döntőhöz szükséges konfigurációt a Kingston és partnerei -- az ASUS, a Cooler Master és az Intel -- biztosítják. A teljes versenyszabályzat itt olvasható.

Nemcsak akkor járhatsz jól azonban, ha tuningőrült vagy, hanem akkor is, ha részt veszel a mai naptól (hétfő) induló játékunkban, a Kingston Technology ugyanis értékes nyereményeket sorsol ki azok között, akik mind az öt, naponta feltett kérdésre helyesen válaszolnak.

Nyeremények

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A nyeremények, sorban: HyperX Predator memóriamodul,
HyperX 3K SSD, DataTraveler HyperX 3.0 USB

Tetszetősek, nemde? A nyeremények megszerzéséért nem kell mást tenned, mint követni a PC Guru Online-t, és mától péntekig választ adni a naponta feltett kérdésekre. Aggódni azonban nem kell -- minden kérdés mellé jár majd egy link, ahol körülnézve megtalálhatod a választ. Íme az ötödik, utolsó kérdésünk!

Milyen nyereményekért lehet megküzdeni a HyperX Overclocking versenyben?

A válasz errefelé található, a megfejtéseket e-mailben küldjétek el a pcguru@pcguru.hu e-mail címre! Holnap újabb kérdéssel várunk benneteket. Hajrá!

Az előző napok kérdései

  • Hétfő: Mekkora értékű nyereménnyel lehet gazdagabb a HyperX Overclocking Takeover verseny nyertese?
  • Kedd: Milyen alaplapokkal kompatibilis a HyperX Predator RAM memóriamodul?
  • Szerda: Hány gigabyte-os a legnagyobb kapacitású DataTraveler HyperX 3.0?
  • Csütörtök: Minek a rövidítése a HyperX 3K SSD által támogatott S.M.A.R.T.?