Az első Humble Indie Bundle 2010-ben, az oldal indulásával jelent meg, az elmúlt öt évben pedig rendszeresen visszatért a kifejezetten a független fejlesztők játékait kínáló csomag. Most itt a 15-ik Indie Bundle, aminek első hetében hat játékot ismerhetünk meg.

Az alapösszeg fejében a Sir, You Are Being Hunted, a Q.U.B.E. Director's Cut és a Goodbye Deponia, a miénk, illetve egy Humble Store kupon, ami október 27-ig 66%-os kedvezményt ad akkor, ha a Planetary Annihilation: TITANS vásárlására adjuk a fejünket. Az átlagár felett a Skullgirls és annak összes DLC-je, a Planetary Annihilation, a Xenonauts és azok a játékok járnak, amik a jövő héten mutatkoznak be. A bónusz kategória 10 dollár, amivel a Gang Beasts kerül a birtokunkban.

Továbbá, 25 dollárért egy „csupasz” Gang Beasts figura üti a markunkat, 75 dollárért pedig hét, a Humble Indie Bundle 15-ben szereplő játékok szerint felöltöztetett Gang Beasts figura és egy natúr változat is a miénk. Ezek a figurák világszerte kiszállításra kerülnek, legfeljebb decemberig.