Jó hírrel, hiszen az ESRB (a játékok korhatárbesorolását végző szervezet) honlapján található információ szerint nem csak Xbox360-ra, hanem PC-re is megjelenik a játék. Reméljük, nem csak egyszerű baki ez a részükről, mert egész érdekesnek tűnik ez az FPS. A fejlesztők ismerősek lehetnek többeknek is, hiszen ők készítették a Deadly Dozen és a Line of Sight című játékokat.


Hour of Victory, PC-re is?!Az Hour of Victory annak ellenére, hogy a második világháborút választotta témájául, nem olyan lesz, mint a többiek, ugyanis egy kicsit eltérőbb játékmenetet választott, mint a vetélytársak. Ebből rögtön háromféle stílust lehet megkülönböztetni: a lopakodósat, a mesterlövészt, és a rohanós-lövöldözőset. Ehhez van három karakterünk is, Calvin Blackbull vagy csak röviden Bull, Ambrose Taggert amerikai őrnagy, és William Ross kapitány, a SAS kommandó tagja, akik közül választhatunk a küldetések elején. A játékstílusunkat is ekkor kell meghatároznunk, de játék közben felvehetünk elhullajtott fegyvereket, tehát nem kell csak a karaktereink felszerelésére hagyatkozni.

A többjátékos módok között hármat találunk, ahol a klaszikus zászlófoglalás és team deathmatch mellett szerepel egy újdonság is, melyben egy bombáért kell megküzdenie a két szembenálló csapatnak, majd felrobbantani az ellenfél három generátorát. A bombát cipelő emberre nem árt ilyenkor figyelni, mert egy eltévedt golyó is felrobbanthatja a kezében lévő kis csomagot. Mindehhez a mókához hat pályát kapunk, melyek az egyjátékos módban lévőkre hajaznak.

Hour of Victory, PC-re is?!A játék grafikáját az Unreal Engine 3 hajtja, meglehetősen tetszetős látványt varázsolva a monitorokra. A pályákon lesznek rombolható tárgyak és épületek is, de azért nem pusztíthatunk el mindent. A zene szintén erőssége a játéknak, intenzív, adrenalinpumpáló nagyzenekari szólamokkal.

Amíg nem kapunk hivatalos megerősítést és információkat a PC-s verzióról, érjétek be ennyivel. A játék Xbox360-as demója már néhány hete letölthető, tehát akinek van rá lehetősége, az ki is próbálhatja a nagyjából 1 GB helyet foglaló ízelítőt. A konzolos változat napokon belül megjelenik.