A madarak kíváncsi, játékos lények 

Tollas kedvenceink rendkívül okosak, igénylik a változatos tevékenységeket és az interaktív újdonságokat. A Grandopet.hu madárjáték választékában szuper kiegészítőket, színes kellékeket, csőrkoptatókat, papagáj hintát, csengő kütyüket vagy fa létrát választhatunk számukra.

Mivel játékösztönük rendkívül fejlett, rengeteg örömet szerezhetünk nekik a gondosan összeválogatott játékokkal. Érdemes a színes, csengő fajátékok mellett jutalomfalatokkal is kedveskedni nekik. Arra viszont figyelni kell, hogy maradjon elegendő szabad területük, ezért semmiképp se zsúfoljuk tele a kalitkájukat kiegészítőkkel. 

Célszerű olyan játékot választani, amelyet leginkább szeretnek, viselkedésük és jellemük alapján. Például a kisebb, fürge madárkák inkább a hintákat kedvelik. Bizonyos madárfajok viszont a függő, mászó kellékeket. A hullámos papagájok imádják a vizet, ezért számukra tökéletes lehet egy madárfürdető felszerelése is. A papagájok élvezik a logikai játékokat is, ezért időnként elrejthetünk jutalomfalatokat, ezzel felébresztjük a természetes élelemkeresési ösztönüket is. 

Izgalmas madárjátékok 

Tollas kis barátaink számára ideális játék lehet például egy hinta, mellyel egy kicsit színesebbé tehetjük a napjaikat. A fából készült kiegészítők a természetes világukra emlékezteti őket, a hinták, csőrkoptatók által izgalmasabb, változatosabb életteret teremthetünk számukra. Akár kis létrát is beszerelhetünk, mászóka gyanánt.

grandopethu-2022-junius-linkmarketing-8.jpg

Választhatunk csengős, színes kiegészítőket is, melyek felhőtlen szórakozást nyújtanak a papagájoknak. Jó megoldás lehet például egy papagájoknak gyártott labda haranggal vagy összefűzött színes karikák, melyek végén egy csengő is megtalálható.

A folyamatos mentális kihívást biztosítanunk kell tollas kedvenceinknek, mindezt könnyen megtehetjük interaktív játékokkal, melyeket akár variálhatunk is, és időnként cserélgethetjük őket. A kalitkájukat azonban nem szabad túlzsúfolni, ha egy nagyobb röpde is rendelkezésre áll, oda több játék is beszerelhető.

Jutalomfalatok, apró finomságok

A madárjátékok mellett kedveskedhetünk nekik apró finomságokkal is, melyeket akár el is rejthetünk különböző helyeken. Repülő kedvenceink imádnak finomságokat enni. A nekik szánt jutalomfalatok még nagyobb boldogságot nyújtanak, ha egy kicsit nehezebb megszerezniük.

Egy speciális, játékos etető is tökéletes lehet, de mindenképpen madaraink igényeit tartsuk szem előtt, és úgy válasszuk ki a legmegfelelőbb játékokat.

A madarak nagyon vidám állatok, érdemes megajándékozni őket különféle izgalmas kellékekkel, melyekkel még boldogabbá tehetjük mindennapjaikat.