Manuális vagy automata locsolóberendezéssel megvalósítható minden kerttulajdonos álma.

Az öntözőrendszerek telepítése komoly terhet vesz le a kerttulajdonosok válláról, hiszen általuk rengeteg időt takaríthatnak meg, amelyet ráadásul a növények sokszorosan hálálnak meg. 

A szép kert titka

Egy saját kert nemcsak elfoglaltságot ad, de kellemes kikapcsolódási lehetőséget is, hiszen szép időben ki lehet ülni a friss levegőre, napozni, olvasni, játszani, sütögetni. A vonzó környezethez rendezett kertre van szükség, aminek feltétele a növények gondozása, öntözése. A Legjobb Munkaruha Webshop öntözéstechnikai termékei a locsolókannáktól kezdve a tömlőkön, esőztetőkön át a manuális és automata locsolókészletekig minden igényt kielégítenek, és lehetővé teszik a kertek zöld oázissá változtatását. 

munkaruha.jpeg

A különféle funkcionális berendezések megkönnyítik a kertgondozást, a növények öntözését, megfelelő telepítéssel időt és energiát takaríthatsz meg, akár manuális, akár automata rendszert választasz. 

A munkát megkönnyítő öntözőrendszerek

A meleg idő beköszöntével a növények vízigénye nagymértékben megnő, amelyet csak gyakori locsolással tudsz biztosítani. Érdemes már a növények telepítésénél kiemelt figyelmet fordítani a kert tájolására, a napfény-árnyék viszonyaira, és a klímaváltozásnak megfelelően szárazságtűrő fajok közül választani. Ezzel biztosítható, hogy minél kevesebb öntözéssel is pompás kerted legyen. 

Locsolórendszerek telepítésével nemcsak időt spórolsz, de a rendszeres öntözésnek köszönhetően a kerted is üdébb és zöldebb lesz, mint valaha.

Öntözőrendszert telepíthetsz házilag is, ehhez ma már minden feltétel adott. Persze nem árt hozzá némi rutin, affinitás, de a végeredményt látva ismerőseid elismerő szavai minden nehézséget feledtetnek majd. 

A legegyszerűbb rendszert úgy építheted ki, ha locsolófejeket helyezel ki a kerted optimális pontjaira, azokat tömlővel összekötöd, majd a locsolócsapra csatlakozót, mechanikus locsolásvezérlőt telepítesz, amely egy gombnyomásra indítja az öntözést. Ezzel a módszerrel akár az is megoldható, hogy nyaralás alatt működjön a rendszer. Megkönnyíti a házilagos telepítést, ha manuális locsolókészletet vásárolsz, amely mindent tartalmaz, amire szükséged lesz a rendszer kiépítéséhez.

Automata öntözőberendezés a teljes kényelemért

Az automata rendszerek telepítése jóval drágább lehet, azonban teljes értékű megoldást jelent, kézi vezérlést egyáltalán nem igényel, így hosszabb távollét esetén is ugyanúgy működtethető, mint amikor otthon vagy. 

A kiépítést, programozást követően nincs más dolgod, mint gyönyörködni a kertedben. A rendszer nagy előnye, hogy alkalmazkodik az aktuális időjáráshoz, így eső esetén nem locsol feleslegesen. Esővízgyűjtővel kombinálva környezetkímélő, takarékos megoldás.