A rossz minőségű alvás sajnos megemelheti a kismamák vércukorszintjét, ami együtt jár a diabétesz kialakulának kockázatával. A kialvatlanság azonban a babára is veszélyt jelent, mert fokozza a koraszülés kockázatát. Mi segíthet abban, hogy szuper kényelmesen tudj aludni?

Segítség a kényelmes alvásban

A kismamapárna a testet gyengéden körülöleli és a párnát ölelve ellazultabban tudsz pihenni, mert megfelelő alátámasztást kap, a nyakad, gerinced, térded, bokád. Javul az alvásminőség és segít megelőzni az ízületi problémák, vizesedés, gyomorégés, emésztési zavar kialakulását is. 

A Babaágynemű bolt webáruház kismamapárnája rászoktat az egészséges alvásra és kényelmesebbé teszi a pihenést. Ezért érdemes már a terhesség elején beszerezni, hogy elkerüld a kellemetlenségeket.

A háton fekvést mindenképp érdemes elkerülni, mert a baba oxigén és tápanyag ellátása csökkenhet. Mivel a hátunkon fut lefelé az egyik fő vénánk, a hanyatt fekve alvás nagy nyomást gyakorol rá, ami fejfájást és szédülést okozhat.

A kismamapárna befektetés az egészségbe

A saját és kisbabád egészsége érdekében mindenképp ajánlott a használata. De ne gondold, hogy csak pár hónapig veszed hasznát, mert a párna segítségedre lesz az altatásnál és szoptatáshoz is használhatod. Olvasás, TV nézés, relaxálás közben is szuper segédeszköz.

A terhesség után is kényelmesebb lesz vele az alvás, mert megóv az ízületi fájdalmaktól és a horkolást is mérsékli. Hidd el, ha egyszer kipróbáltad és megtapasztaltad a kényelmes alvást, ragaszkodni fogsz a párnához.

babaagynemubolthu-2022-november-linkmarketing-3.jpg

A minőségi, pihentető alvás, az egészségtudatos életmód egyik fő tényezője, a pozitív hatásait pedig több fronton is meghálálja a szervezet.

A kismamák puha hálótársa

A 190 cm hosszú U-alakú párnát szokták ölelőpárnának is nevezni, rugalmas és alkalmazkodik a testhelyzethez. Akár magad köré is tekerheted, vagy kiegyenesíthető, ahogy a legkényelmesebb számodra.

A mikrogyöngyökkel töltött párna felveszi a test melegét, ezért nagyon jóleső érzés hozzábújni, mivel rugalmas, ezért tökéletesen alkalmazkodik a test formájához.

A huzata kiváló minőségű, OEKO-TEX minősítésű pamutból készül, ami levehető és mosógépben mosható.

Variálható kismamapárna

A terhesség alatt legjobb, ha megszokod a bal oldaladon való alvást, annak érdekében, hogy jobb legyen a vérellátás. Ebben kitűnő segítséget nyújt a kismamapárna.

A megnövekedett súly miatt tapasztalhatod, hogy megfájdul hátad, begörcsöl a lábad és emiatt álmatlanul forgolódsz egész éjjel. A kismamapárna viszont tökéletesen alátámasztja a pocakod, a hátad, derekad, így ezeket elfelejtheted. Tetszés szerint variálható, a fejed alá is teheted, vagy felpolcolhatod vele a lábad. Érdemes kitapasztalni, hogy neked melyik pozíció a legkomfortosabb.