Hogyan készülnek a vászonképek?

A vászonképek, csak úgy, mint a fotók, egy nyomtató segítségével kelnek életre. A vászonképnyomtatók összességét plotternyomtatóknak hívjuk, amelyek jellemzően ugyanolyan működési elvet követnek.

A vásznat egy tekercsre helyezik, amin a nyomtatófej oldalirányú mozgással nyomtatja a mintát és a szebbnél szebb színeket.

A különleges HP Latex technológiának köszönhetően a kép színei élesek és élettel teliek lesznek. 

vaszonkepszaloncikk4.jpeg

 

Miben rejlik a tartósságuk?

Amellett, hogy a képminőség minden várakozást felülmúl, a vászonképek örök életre is szólnak.

Bizony, a tartósságuk páratlan, hiszen a különleges eljárás még erre is nagy gondot fordít. A nyomtató a színek mellett egy optimalizáló réteggel is ellátja a vásznat, amely segítségével az ellenáll nem csak a karcolásoknak, de a víznek és a vegyszeres tisztításnak is.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy akár a csap alá is betehetjük a vászonképet, vagy erős fertőtlenítőszerrel törölhetjük, annak semmi baja nem lesz.

Válaszd a Vászonkép Szalon tartós vászonképeit, és élvezd a minőséget egy életen át!

A technológia előnyei

Azok a művészek, akik festményeiket, grafikáikat, fotóikat vászonkép formájában is szeretnék viszontlátni, érdemes nagy hangsúlyt fektetniük a minőségre.

Nincs is annál horrorisztikusabb, mint amikor egy kiállítóteremben egy vizes ronggyal való portörlés következtében a vászonképek színei elfolynak! Ez a silány minőségű nyomtatási technika miatt történhet meg, amellyel nem érdemes spórolni a tartósság érdekében.

A Latex technológia miatt a vászonképek akár vegyszerekkel is tisztíthatóak, megőrzik a színeket és a mintákat, és még karcmentesek is.

A vászonképek jellemzően örök kellékei maradnak egy otthonnak, de a por őket is eléri a hosszú falon csüngés során. A Latex technológiával készült képeket könnyedén letörölgethetjük, nem esik bántódásuk.

Környezettudatosság

A technológia másik nagy előnye a környezettudatosságra való törekvés. Ez az eljárás vegyszermentes, nem tartalmaz olyan anyagot, amely bőrirritációt váltana ki az otthon lakóiból.

Az antiallergén nyomat így biztonságosan kerülhet akár kórházakba, iskolákba és egyéb közintézményekbe. Több generáció is csodálhatja a vászonképet, ezért igazán jó befektetésnek minősül!

A Vászonkép Szalon nagy gonddal és odafigyeléssel készít kifogástalan minőségű vászonképeket, bármilyen mintával. Válaszd ki a kedvenc fotód, grafikád, vagy inspirálódj a honlapjukon található mintákból, és ékesítsd otthonod ezzel a tartós dekorációs elemmel!