Különféle ágytípusok eltérő igények esetén

Ez a kérdés itt az ágy és matrac együttélésére vonatkozik, azaz pontosabban arra, hogy foglalkozzunk-e ennek a két bútordarabnak a külön beszerzésével, tehát az ágykeret és a hozzá tartozó matrac vásárlásával, vagy tudjuk le a feladatot gyorsabban és egyszerűbben, és vegyünk egy kárpitozott ágyat.

A Nonstop Bútor webáruház kanapéágy választékával éppúgy ki tudja elégíti a fenti igényeket, mint amikor csak külön szeretnénk beszerezni az ágykeretet és a hozzá tartozó ágybetétet, mert ezek szintén megtalálhatók náluk. Mindezek mellett a franciaágyak széles palettájával is találkozhatunk, mindent egy helyen végigböngészhetünk.

Együtt vagy külön?

Ez a kérdés sokszor elhangzik az élet számtalan területén. Lakberendezésnél annak eldöntése, hogy együtt vagy külön vegyük meg az egyes bútorelemeket, sok mindentől függ. Lehet, hogy elsőre nem hangzik annyira észszerűnek az ágykeret és a matrac szeparált beszerzése, de vannak olyan élethelyzetek, amikor bizony ez a megoldás a kedvezőbb.

https-wwwnonstopbutorhu-2023-januar-cikk2.jpeg

Ilyen például, ha az ágykerettel meg vannak elégedve a tulajdonosok, és csak matraccserére van szükség, vagy pont fordítva, új a matrac, de régi az ágykeret és cserére szorul. Akkor is külön bútor darabokban kell gondolkozni, ha annyira eltérő egy pár két tagjának a súlya vagy alvási szokásai, hogy képtelenek ugyanolyan matracon egymás mellett aludni. Ilyenkor is két különböző matrac vásárlására van szükség és az ágybetétekhez passzoló ágykeret kiválasztására.

Kanapéágyak számtalan megjelenéssel

A kárpitozott franciaágyak mellett, amennyiben a matracot már tartalmazza a fekhelyünk, a kanapéágyak széles választékával is találkozhatunk a Nonstop Bútornál, a hagyományos típusoktól kezdve a normál ágyakon át egészen a modern kanapékig. Választhatunk a kinyitható és kihúzható fajtákból, és ha a lakás alapterülete úgy adja ki, akár egy sarokkanapét is elhelyezhetünk benne.

A legújabb kanapéágyak igyekeznek követni a legfrissebb trendeket változatos formavilágukkal. A legtöbb kanapéágyhoz két kisebb és két nagyobb párna is jár, melyek mintázatukban is eltérhetnek egymástól. Vannak olyan kanapéágyak és kárpitozott franciaágyak, melyek textilborításához több száz szövetből válogathatunk. Ha a bőség zavarával küzdünk, akkor a webáruház készséges munkatársai szaktudásukkal segítenek a döntésünk helyes meghozatalában.

Ezeknek az ágybetéteknek a nagy része általában vagy egy extra szivacsbetét vagy pedig egy megerősített gerincvédő, ortopéd zónával ellátott rugós kialakítást is tartalmazó matrac. Míg az extra szivacsbetét teherbírása 80-85 kg, addig a gerincvédő zónákkal megerősített ágybetét a 120 kg súlyú embert is minőségromlás nélkül, ugyanúgy hosszú évekig elbírja, akár hálószobába, akár vendégváró ágyként kerülnek használatba.