Miről is szól egy ilyen kurzus?

Ez egy általában több, 50-60 órából álló tanfolyam, amelyen 60-90 perces etapokban tanulhatnak a diákok. Lehet élő, de a leggyakrabban videókra felvett tananyagokról van szó, melyek bármikor visszanézhetőek.

https-wwwegyuttnemetulhu-2023-november-cikk1.jpg

Az órákon a nyelvtanunk és a szókincsünk egyaránt fejlődik. Az Együtt Németül gyorstalpaló német kurzus azonban ennél is többet nyújt: személyre szóló támogatást ajándék kurzuskönyvekkel, anyanyelvi hanganyagokkal, éves magazinnal.

Melyek a legnagyobb előnyei?

De miért is éri meg belevágni egy gyorstalpaló német kurzusba?

  • 1.     Bármikor, bárhonnan visszanézhető órák
  • Egész nap csak rohansz, és este, éjszaka van csak időd kicsit magaddal is foglalkozni? Vagy kizárólag hétvégente érsz rá? Egy videós tananyagot onnan és akkor nézel vissza, amikor csak akarsz. Akár a mobilodról, metrózás vagy buszozás közben is becsatlakozhatsz az órákra: nincs sem időbeli, sem térbeli akadálya a részvételednek.
  • 2.     Örökké elérhető tananyagok
  • A videók a leggyakrabban egy olyan, online platformra vannak feltöltve, amely örök megőrzést biztosít, vagy éppen letöltést. Így hozzáférésed sosem vész el hozzájuk.
  • 3.     Online kurzuskönyvek, hanganyagok
    Egy hagyományos tanfolyam esetén könyvek és segédanyagok hadát kell megvásárolnunk, és magunkkal hurcolnunk a tanórákra. Egy online kurzus esetében a könyvek és a hanganyagok is rendelkezésünkre állnak virtuálisan – így akár telefonunkon is magunkkal hordhatjuk őket.
  • 4.     Kezdőknek és haladóknak is
  • Indulj bár teljesen az alapoktól vagy egy erős társalgási fokról, a tudásszintednek megfelelő órákon vehetsz részt. Így biztosan csak azt tanulod, amivel valóban fejlődsz is. (Az ismétlések, persze, a tudás mélyítéséhez ugyanúgy szükségesek.)
  • 5.     Rugalmas fizetési módok
  • Mivel ez egy internetes tanfolyam, így a fizetési mód is online – a kurzus ára ezért többféle pénznemben is kiegyenlíthető.
  • 6.     Kezdj neki – akár 24 órán belül!
    Megvan az elhatározás, és már nem szeretnéd tovább halogatni a tanfolyam kezdetét? Nem is kell: egyes ajánlatoknál akár már egy napon belül, szinte azonnal el is kezdheted a tanulást!

Kiknek ajánlott?

Nyelvvizsgára készülsz? Zsúfolt, hektikus az időbeosztásod? Német nyelvű országban élsz, vagy oda tervezel kiköltözni? Ezen problémák bármelyikére tökéletes megoldást jelent egy videó alapú, gyorstalpaló német nyelvkurzus. Az Együtt Németül tanfolyamai számos szakmában dolgozónak vagy az adott szektorban munkát vállalni vágyóknak kínálnak nyelvórákat.