Kezdjük is rögtön a leglényegesebb információval, a 2008-as Guru tábor augusztus 11-16. között kerül megrendezésre Balatonalmádiban, azaz hétfőn indulunk és szombaton érkezünk majd haza. A helyszín megváltozott tavalyhoz képest, a fa bungalóknak búcsút inthetünk, helyette egy nívós üdülőhelyet választottak marketingeseink, melyről a részleteket megtalálhatjátok a hely saját honlapján - www.balatontabor.hu. A tavalyi erdős helyről tehát lemondhatunk, ám így modernebb körülmények között nyomhatjuk az éjszakába nyúló LAN-partikat is - feltéve, ha magatokkal hozzátok gépeiteket!

Tavaly ebből félreértés volt, noha sehol nem ígértünk számítógépeket, mégis azt hittétek, hogy az XBox 360 állványok mellett PC-ket is biztosítunk számotokra. Nos ez tévedés volt, és ahogy tavaly, úgy idén is érdemes saját masináitokat összecsomagolni és magatokkal hozni, ha biztos részesei szeretnétek lenni a LAN-ozásnak. Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, LCD monitorokat a rendelkezésetekre tudunk majd bocsátani, sőt, az sem elképzelhetetlen, hogy komplett gépek is lent lesznek játékokkal, melyeket bárki használhat majd – ám ez utóbbit nem tudjuk garantálni. LCD televíziókat is leszállítunk, így ha valaki a konzolját szeretné magával hozni, erre is lesz lehetősége! Mindemellett természetesen töménytelen mennyiségű ajándék vár rátok (főként játékos ereklyék), üres kézzel senki sem távozhat.

A leutazás vonattal fog történni, méghozzá a Déli pályaudvarról, de természetesen segítünk biztonságban lejuttatni a gépeiteket. Térjünk is rá az anyagiakra: a gyorsaság ez esetben is kifizetődő, ugyanis a tábor díja 34.900 forint azoknak, akik június 30-ig befizetik ezt az összeget, utána viszont már 39.900-ért válthatjátok meg a részvételt, úgyhogy érdemes sietni! Mindkét árból 10% kedvezményt adunk azoknak, akik tavaly velünk tartottak, illetve a GURU kártyával rendelkező jelentkezőknek.

Tervezett programok

Bemutatkozóest
Guitar Hero és Rock Band verseny
Exkluzív játékbemutatók
Vendégek a szakmából
Guru Team előadások
  • A PC-s játékok jövője – ajándék szoftverekkel
  • A konzolok egyeduralma – ajándék szoftverekkel
  • Manga, anime, mozi, társasjáték - nyereményekkel
PC GURU Live! TV verseny: készítsd el saját mozidat
Győzd le a Guru Teamet Call of Duty 4-ben, illetve rengeteg egyéb játékban
StarCraft, Doom, World of Warcraft társasjátékok
Papír-ceruza szerepjátékok
Karaoke partik
Mező János motoros túrabeszámolója a Budapest-Bamako raliról
Szalonnasütés, strandolás, bográcsozás, számháború és egyéb mókák, vetélkedők
Éjszakába nyúló LAN-partik a Gurus szerkesztőkkel

» JELENTKEZEM