Itt a nyár, az embertelen meleg, úgyhogy mi sem ülhetünk ölbe tett kézzel, izzadságtól átázva, miközben várjuk a nagy címek megjelenését... Inkább egy humánusabb várakozási lehetőséget ajánlunk: gyertek el velünk a Guru táborba, és hűsöljünk együtt a Balatonban, miközben kitárgyalhatjátok a Gurusokkal, hogy például a Crysis mekkora siker lesz, vagy éppen ki mekkora StarCraft rajongó, illetve Chris mennyit WoW-ozik naponta...

A szerkesztőség szinte minden tagja ott lesz, így lehetőségetek nyílik találkozni mindenkivel, még ó-nagy-Flatline kolleginával is, sőt ha jól figyeltek, láthatjátok, hogyan tolja cuki kis bikinijében a  Battlefieldet... :) Ha kigyönyörködtétek magatokat, Grath ott vár majd mindenkit Sasával a felállított Xbox360 konzolok egyikénél, hátha akad olyan kemény legény, aki le tudná gyűrni őket. Persze a tábor nem elsősorban a virtuális világról fog szólni, hisz rengeteg program, rendezvény vár majd rátok - íme néhány példa:

  •  PC GURU tábori LAN-sorozat nyereményekkel;
  • Mozivetítés a filmben játszó színészek vendégszereplésével a közeli kerti moziban;
  • Tudj meg mindent a játékkészítésről: beszélgetés egy játékfejlesztő cég képviselőjével;
  • Sportesemények azoknak, akik igénylik (foci, röplabda a táboron belül is bármikor);
  • Esti karaoke parti, a "legbothangúabb" játékosokkal és a nazgul hangú szerkesztőkkel
  • Éjszakába nyúló LAN-partik a Gurusokkal együtt;
  • Papír-ceruza szerepjáték, ha van rá igény (pl.: M.A.G.U.S.);
  • Strand, strand, strand;
  • Fakultatív kirándulások, ha valaki olyan perverz és szeretne menni;
  • stb...

Tehát unatkozni senki nem fog, persze egyik program sem kötelező jellegű: tehát aki nem szeret focizni, az nem fog, aki meg túl szégyenlős a dalolászáshoz, az majd inkább bambit szürcsölve rötyög a többieken. Természetesen saját számítógépeiteket is elhozhatjátok (a szobákban kiépítünk egy minden lehozott gépet összekapcsoló hálózatot, így bárkivel játszhat bárki), de az esetleges károkért felelőséget nem tudunk vállalni, noha felügyeljük az egész tábort, de elsősorban rajtatok múlik, mennyire vigyáztok az értékeitekre/masináitokra! Mondanom sem kell: alkoholfogyasztás, cigarettázás, ne adj isten drogfogyasztás tilos! A tábort engedéllyel el lehet hagyni (vagy kísérővel), és akár vendéget is fogadhattok, persze csak kapuzárásig. A tábor szabályzatáról később bővebb tájékoztatót kaptok majd! Ezek után jöjjenek a részletek, és ha kedvet kaptatok, akkor már lehet is jelentkezni a mókára!

A mostani első jelentkezési kört követően, indulás előtt mindenkinek kötelező kitöltenie egy nyilatkozatot, mely a szokásos kérdéseket tartalmazza az egészségi állapotáról, étkeztetéséről, illetve egyéb speciális igényeket érintő kérdésekről.

A jelentkezésedet követően munkatársunk megkeres a fizetés és a jelentkezés további meneteivel kapcsolatos részletekkel. Minden jelentkezés akkor végleges, ha az első részlet befizetése megtörtént. Érdemes minél hamarabb jelezni a részvételi szándékodat, mert korlátozott számban tudunk csak elfogadni jelentkezéseket, a tábor befogadóképességének mértékében.

Helyszín: Sárréti Ifjúsági Tábor - Balatonalmádi

Indulás: 2007. augusztus 18. (szombat)

Érkezés: 2007. augusztus 25. (szombat)

Utazás busszal oda-vissza Budapestről. Egyéni leutazás lehetséges előzetes egyeztetést követően.

Ár: 34 900 Ft

(Tartalmazza a szállás, teljes ellátás, teljes utazás, strandbelépők és esti programok árát!)

Alsó korhatár: 12 év



Guru Camp 2007Guru Camp 2007Guru Camp 2007
 
Guru Camp 2007Guru Camp 2007Guru Camp 2007