A rejtélyes Mrblack által kiszivárogtatott dokumentum szerint a Take-Two az E3-on bemutatja a GTA-széria következő felvonását, mely az alcímből kiindulva úgy tűnik, a mesés Vice Cityben játszódik.



Számos elemző szerint nem elképzelhetetlen, hogy idén leleplezése kerül az új epizód, plusz a GTA IV-saga lezárásával szabad az út a folytatásnak, ám ha tüzetesebben megnézzük a fenti dokumentumot, számos árulkodó jelet találunk arra, hogy egy hamisítvánnyal állunk szembe. Először is a GTA-játékokat hagyományosan a Rockstar mutatja be és nem a kiadó, másodszor egy egyszerűbb és praktikusabb képernyőmentés helyet lefényképezték a monitort, végül pedig a lista nem egy könnyen módosítható PDF- vagy Word-dokumentumban van, hanem egy képfájlban. Ezen tények fényében kétséges tehát, hogy lesz bármiféle GTA bejelentés.

Friss: A Rockstar nem vesz részt az E3-on ami azt jelenti, hogy sem az L.A. Noire, sem a Max Payne 3, sem pedig a tavaly bejelentett PlayStation 3 exkluzív The Agent nem lesz látható.

A cég az év végén fog egy „bensőségesebb” rendezvényt tartani, ahol friss információkkal látnak majd el minket az új játékaikkal kapcsolatban.