Jesse Divnich véleménye szerint a júniusi E3-on a Rockstar végre hivatalosan is leleplezi a Grand Theft Auto 5-öt, ám az úriember úgy gondolja, hogy csak egy kedvcsináló videót fogunk látni, esetleg egy játékmenet-montázst, de semmiképpen sem lehet majd kipróbálni a cuccot.

Divnich 2011-re jósolja a folytatás megjelenését, ám hozzátette, hogy valószínűleg egyik nagy konzolgyártó sem fog exkluzív jogokat megkaparintani, mivel az Microsoft finoman szólva bukott az exkluzív DLC-kkel, hiszen nem hozott annyi új vásárlót, mint azt remélték. Divnich ezt azzal magyarázza, hogy a GTA-széria habár nagyobb jelentőséggel bír mint öt éve, de a többi nagy sikerű sorozathoz képest, mint a Call of Duty vagy a Guitar Hero, nem beszélhetünk kiugróan magas népszerűségről, ennélfogva nincs érelme dollármilliókat költeni exkluzivitásra, mivel nem fog elég hasznot termelni.

Azt már hetek óta tudjuk, hogy készül a GTA V, hiszen ezt maga Dan Houser erősítette meg egy interjúban, ahol azt is elmondta, hogy annyi szöveget írtak a játékhoz, ami tíz mozifilmhez elegendő lenne, de azt már nem közölte velünk, mikorra várható a játék. Lehet, hogy ezt az információt tényleg az E3-ra tartogatja...