Tegnap kezdődött meg a GTA 5 multiplayer módjának legújabb különleges eseménye, ezúttal annak apropóján, hogy mindenki számára elérhetővé vált a pályakészítő, amivel versenyeket és Deathmatch arénákat készíthetünk, illetve azért, mert a héten kerültek be a körforgásra az új, CTF-típusú meccsek.

A hétvége folyamán minden verseny és TDM küzdelem ingyenes belépéssel várja az érdeklődőket, hogy minél több felhasználói alkotást próbálhassanak ki. Ám akiket ezek nem mozgatnak meg, s inkább az új játékmódokkal tennének próbát, azok sem maradnak bónusz nélkül: december 22-ig a CTF-ben hasznos Adder, Dinka Double-T és Buzzard 25%-kal olcsóbb, illetve fél áron vihető minden olyan fejlesztés, ami a páncélzatot növeli.

A Rockstar továbbá bejelentette, hogy nyereményjátékkal is jelentkeznek, mégpedig kettővel. Az egyikben a játékosok szavazata és a fejlesztők meglátása szerint az öt, legjobbnak ítélt pálya készítőjét jutalmazzák egymillió játékon belüli dollárral és egyedi rendszámtáblával, a másik nyereményjátékban pedig a Social Club tagjai vesznek rész, akik közül öt szerencsés egy ritkaságszámba menő GTA 5 pulóvert kap, míg az öt ezüstérmes egy GTA 5 pólót, matricákat és egyéb apróságokat vehet át. További részletek a hivatalos oldalon.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!