Crysis 2

Az első trailer a Crysis 2-é, melyet nem is olyan régen halasztottak el jövő tavaszra. A bemutató a játék történetének egyik kulcsfontosságú helyszínét ismerteti Nathan Camarillo producer és Cavet Yerli Crytek-főisten tolmácsolásában. A srácok szerint a Crysis 2 legnagyobb dobása a "koreografált sandbox" stílusban rejlik, mely ötvözni kívánja a lineáris FPS-ek játékmenetét a szabadon bejárható világgal rendelkező akciójátékok élményével.


A fiúk egy látványos bossharc keretein belül mutatják be a nanoruha képességeit, valamint a grafikát is csillogtatják kicsit, ami azért is érdekes, mert láthatóan az Xbox 360 verzió fut a narrátorok előtt. A Crysis 2 március 25-én jelenik meg Európában PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra egyaránt.

Red Faction: Armageddon

Hasonló tálalásban érkezett meg az új Red Faction bemutatója is. Jacques Hennequet kreatív igazgató a föld alá költözött játékmenet előnyeit prezentálja a sok változatos pálya felsorolásával, úgy mint jégbarlangokkal, lávafolyamokkal és hatalmas cseppkőcsarnokokkal. Jacq szerint a sorozat védjegyévé vált pusztítás is nagyobb szerepet kap a közvetlen játékélményben, az idegenek szerepeltetése pedig csak izgalmasabbá teszi a már ismert formulát.



A Red Faction: Armageddon az előző részhez hasonlóan TPS lesz, megjelenésére pedig szintén jövő márciusban lehet számítani PC, PS3 és Xbox 360 platformokon.

Epic Mickey

Ennyi vérengzés után ideje egy kis levezetésnek mindenki kedvenc egerével a középpontban. Warren Spector Nintendo Wii exkluzív Epic Mickey-je először mutatkozik meg a nyáreleji E3 kiállítás óta, igaz, a mostani bemutató inkább kedves, mint hasznos. A játék intrójának elejét tárja elénk, melyből az is kiderül, hogy a gépek nem csak a mi világunkba kavartak be a Mátrixszal.


Egyelőre ennyi volt az első adag videó, de nagyon valószínű, hogy az elkövetkezendő órákban / napokban tucatnál is több hasonló minőségű trailer lát napvilágot. Mi figyelünk, tartsatok velünk Ti is!