A Microsoft tegnap jelentette be, hogy március elsejétől kezdődően március 15-ig ingyenesen letölthető az egyébként 30 dollárba kerülő Civilization Revolution, majd pedig március 16-tól a hónap végéig a Dungeon Defenders. Természetesen, ahogy eddig, ez az ajánlat csak az Xbox Live Gold előfizetőknek szól.

Előbbi a népszerű stratégiai játék konzolokra írt testvére, s noha furcsán hangzik egy TBS-t kontrollerrel irányítani, a Civilization Revolution egészen pozitív értékeléseket kapott, így ha arany tagsággal rendelkező előfizetője vagy az Xbox Live-nak, akkor mindenképpen próbáld ki, ingyen megéri.

Persze nem mindenki van oda a stratégiai játékokért, így nekik szól a Dungeon Defenders, ami egy, a tower defense és az akció-RPG-k világát keverő multiplayer játék a Trendy Entertainment csapatától. Ez a srácok első és egyelőre egyetlen programja, de annak ellenére, hogy újoncokról van szó, jól kezdtek, a Dungeon Defenderst ugyanis alapvetően kedvelte a szakma -- bár pont Xboxon a legalacsonyabb az átlagos pontszám…

civilization-revolution.jpg