• Az ABC berendelte Grace Klinika 18. és a 19-es körzet 5. évadját
  • Meghosszabbította szerződését a Dr. Meredeith Grey-t alakító Ellen Pompeo
  • Az anyasorozat továbbra is a csatorna legnézettebb műsora
  • Az új évad a koronavírus terhelte klinikán játszódott

Jó hír a sorozatrajongóknak, veterán produkció folytatódik: az ABC bejelentette, hogy elkészül Grace Klinika (Grey’s Anatomy) 18. évadja, és a Dr. Meredeith Grey-t alakító Ellen Pompeo is meghosszabbította szerződését. Utóbbi nagy fegyvertény az alkotóknak, hiszen idén két állandó szereplő, Giacomo Gianniotti és Jesse Williams is távozott a produkcióból. Ám a Variety értesülései szerint Pompeo mellett Chandra Wilson és James Pickens Jr. is marad a stábban. A főszereplő egyébként továbbra is a csatorna legjobban fizetett színésznője és produceri kreditjét is megtartja.

A kórházi széria jelenleg a csatorna legnézettebb műsora a 18-49 év közti korosztályban, 8,3 millióan követik epizódjait, mégis bizonytalanságok merültek fel a sorozat jövőjét illetően. Először Pompeo fejezte ki kétségeit a folytatással kapcsolatban az utolsó évad nyitánya előtt, majd Krista Vernoff showrunner beszélt arról, hogy szezon- és sorozatfinálénak is beillő történettel készülnek.

830018-h.jpg
(A kép forrása: Hotstar)

Krista Vernoff, aki egyébként a Rebel című új jogi dráma sorozatért is felel, nemcsak Grace Klinika jövőjéről gondoskodott, hanem meghoszabbította a 19-es körzet című, tűzoltóságon játszódó spin-off szerződését is az ABC-nél. Utóbbi az AXN műsorán fut, míg az anyaprodukciót a Prime-on követhetitek. Érdemes nézni a sorozatok új évadjait, mert – a hitelesség jegyében – a koronavírus-járvány idejére helyezték a friss epizódok cselekményét.