Évről évre szokása a nagyobb fejlesztőknek és kiadóvállalatoknak, hogy jópofa karácsonyi képeslapokat küldözgetnek a partnereknek, sajtóknak, n omeg a rajongóknak természetesen. Összegyűjtöttem a legjobbakat, amiket találtam, illetve beledobtam azokat is, amiket mi kaptunk. Ehhez asszisztált a kis karácsonyfa mögöttem, a Kis hableány filmzenéje, no meg pár felszabadult óra, és az a pár kép máris több mint két tucattá hízott, kisfilmekkel, letölthető ajándékokkal.

A Petroglyph például a képeslap mellé elérhetővé tették játékuk, az Universe at War: Earth Assault teljes soundtrack CD-jét, melyet a letöltéseink között már meg is találhattok. A Valve egy kis videóval kedveskedett, a Portal záródalocskájának remixével, melyet az aperturescience.com oldalon tettek közzé, ám a bekezdés alatt is megtekinthetitek. A TellTale Games is videót hegesztett - erről ]{redenc korábban már beszámolt -, mely a játék motorját felhasználva egy jópofa történetet mesél el a két idióta főhőssel, ahogy megpróbálják megmenteni a karácsony szellemét bő 20 percen keresztül. A Sam & Max karácsonyi videót úgyszintén letölthetitek tőlünk, ráadásul magyar felirattal! A Piranha Bytes sem volt rest, és gyönyörű művészi munkákból készült háttérkép-összeállítással ajándékozta meg a nagyközönséget, ráadásul elérhetővé tették ugyanezen a weboldalon egy, eddig be nem jelentett játékuk zeneszámát. A Crytek egy multiplayer pályacsomaggal boldogította a Crysis rajongóit, amit már a PGO-ról is letölthettek!

Ebben a csomagban öt pálya van, 3 Power Struggle (Desolation, Crossroads és Training), valamint 2 Instant Action (Excavation -ha ennek megvan már egy korábbi verziója, azt le kell szedni a csomag telepítése előtt- és Terminal). Mindegyik alaposan le lett tesztelve a Crytek és profi Crysis játékosok által, több héten át. Egyes hivatalos szervereken már lehet is velük játszani, íme néhány cím:
  • Internode Crysis #01 203.26.94.20:64087
  • Internode Crysis #02 203.26.94.126:64087
  • TV2 – 05 Map Pack PS 77.75.212.163:64091
  • TV2 – 06 Map Pack IA 77.75.212.163:64092
  • Rackage - 193.93.47.164:64087
  • Rackage - 193.93.47.164:64088
  • Rackage - 193.93.47.164:64089
  • Rackage - 193.93.47.164:64090





A többiek inkább képeslapokkal kedveskedtek, melyeket összegyűjtöttem a galériába, úgyhogy szavazzatok rájuk, szerintetek melyik a legjobb - a képzeletbeli dobogó alakulását a főoldalon kísérhetitek figyelemmel nemsokára. Ha találtok újakat, a hozzászólásokba várom a tippeket! A képek alternatív szövegei (ha rajta tartod mozdulatlanul a kurzort, előbukkan) tartalmazzák, hogy melyik kiadótól/fejlesztőtől érkezett a kép.

Fejlesztői finomságok karácsonyra...CD Projekt RED - The Witcher fejlesztői Techland - a Dead Island készítői

Fejlesztői finomságok karácsonyra...Fejlesztői finomságok karácsonyra...Fejlesztői finomságok karácsonyra...

Fejlesztői finomságok karácsonyra...Double Fine - a Psychonauts készítőiFejlesztői finomságok karácsonyra...

Ensemble - 1. kártyaEnsemble - 2. kártyaFejlesztői finomságok karácsonyra...

Guerrilla - a KillZone készítőiNaughty Dog - Uncharted: Drake's Fortune készítőiRare - Viva Pinata készítői

Fejlesztői finomságok karácsonyra...Ninja Theory - Heavenly Sword fejlesztőiFejlesztői finomságok karácsonyra...

Petroglyph - Universe at War: Earth Assault fejlesztői Fejlesztői finomságok karácsonyra...Fejlesztői finomságok karácsonyra...

Fejlesztői finomságok karácsonyra...Fejlesztői finomságok karácsonyra...Fejlesztői finomságok karácsonyra...

Two Tribes - Toki Tori játék készítőiFejlesztői finomságok karácsonyra...Fejlesztői finomságok karácsonyra...

Square Enix - Final Fantasy sorozat fejlesztőiLarian Studios - Divine Divinity, Beyond Divinity fejlesztői