Míg korábban közel nem volt ekkora választék, ma már a játékboltok polcai roskadoznak, a szülők nem győzik kapkodni a fejüket a kínálat láttán. Nem csoda, ha elveszettnek érzik magukat, amikor választani kell. Mert bárhogy is dönt a szülő, egészen biztosan az vezérli, hogy a legjobbat adja a gyermekének. Hogy ez valóban sikerüljön is, adunk hozzá pár tanácsot!

Az alapanyag nem mindegy!

Elsőre talán nem is gondolnád, hogy van különbség, pedig de! A Vidám Játék webáruház fa játékállatai mellett minden egyéb nálunk kapható játék is hasonlóan természetes anyagból készül, így ha emellett a webáruház mellett teszed le a voksodat, akkor egészen biztosan kiváló minőségű, természetes alapanyagból készült játékot vásárolsz.

https-vidamjatekhu-2023-oktober-cikk2.jpg

És hogy miért olyan fontos az alapanyag? Leginkább a gyermeked fejlődése miatt. Ugyanis teljesen más ingereket vált ki a műanyag, és megint mást a fa érintése. Míg előbbi alig indít el folyamatokat az agyban, addig az utóbbi rendkívül tevékeny módon hozzájárul ahhoz, hogy a gyermeked játék közben észrevétlenül és szórakozva fejlődjön.

A környezetet is kíméled!

Ugye, nem is kell mondani, hogy a bolygónk melyik típusú játékkal fog jobban járni?

Ha bemész egy teljesen átlagos, mondhatni hagyományos játékboltba, látni fogod, hogy a polcok legnagyobb részét a silány minőségű, rövid élettartamú, szinte gagyi játékok foglalják el. Persze jobb esetben találsz olyan polcokat is, ahol fából készült játékok sorakoznak, de azt a műanyag dömpinget, ami a játékboltok világát jellemzi, a legjobb lenne megszüntetni.

Sajnos nagyon hamar törnek, tönkremennek, sőt még a gyártó is sok esetben ismeretlen, és mint tudjuk, a gyermekek előszeretettel vesznek mindent a szájukba, így a kétes eredetű műanyagot senki sem szívesen látná viszont a gyermeke kezében, szájában.

Minden jel arra mutat tehát, hogy jobb, ha minél természetesebb játékszerekkel veszed körbe a gyermeked!

Örökítsd tovább a játékokat!

Aligha létezik annál szebb, mint amikor az unokád azzal a játékkal játszik, amivel te magad is tetted gyerekkorodban. A Vidám Játék webáruházban forgalmazott játékok ugyanis egészen biztosan ki fogják állni az idő próbáját, hiszen prémiumminőségű alapanyagokból készültek, és a játékmanufaktúrák gondos elkészítésének eredményeképp várnak most rád a fent említett webáruház virtuális polcain!

Válogass tehát úgy játékot a gyermekednek, hogy aztán generációról generációra öröklődhessen a strapabírása és időtállósága miatt, és szerezzen örömet a családod minél több gyermekének!