Kétségtelenül az a Fortnite hatalmas előnye a versenytársaival szemben, hogy végtelen lehetőséget biztosít a jobbnál jobb együttműködésekre. Az Epic Games ezt nem fél kihasználni, és folyamatos kollaborációkkal örvendezteti meg a közösséget, melyek közül az egyik legkiemelkedőbb a LEGO Fortnite 2023. decemberi bekerülése volt. Ezzel elindult a játéknak egy olyan módja, mely még minden bizonnyal nagyon sokáig velünk lesz, de mindeközben a Fortnite különböző elemei elkezdték meghódítani a fizikai világot is, hála a LEGO-nak.

Battle Bus

Az elmúlt hónapokban izgalommal követtük nyomon, hogy milyen jobbnál jobb készletek válnak elérhetővé a játékkal kapcsolatban, pár napja pedig megtörtént amire nem számítottunk, és küldött nekünk a LEGO Hungary egy elképesztően menő Battle Bus szettet, amit alig várunk, hogy végre összerakjunk! Ennek már a doboza is nagyon menő, de a lényeg persze mindaz, ami benne lapul! A csomag tartalmazza a játék ikonikus buszát, valamint 9 db Fortnite karaktert – összesen 954 elemből áll, és 42 990 forintba kerül.

 

Peely Bone

Habár szerintünk kétségtelenül a Battle Bus készlet a legmenőbb az összes Fortnite-os LEGO közül, szerencsére egyre nagyobb választékkal találkozhatunk a weboldalon. Ott van még például a Peely Bone szett, ami a játék egyik legközkedveltebb kinézetét foglalja magába. Ezt már jóval nehezebb összerakni, hiszen 1414 aprólékos elemből áll, azonban a végeredmény kimondottan mutatós. Pláne azért, mert egy Peely Pick csákányt és egy Banana Bag Back Blinget is kapsz mellé. Az ára szintén 42 990 forint és a polcon ez is remekül mutat!

 

 

 

Supply Llama

Mi a Fortnite legikonikusabb jelképe? Természetesen a Supply Llama sem maradhat ki a buliból, és 691 építőelemből összerakhatjuk a játékosok meneteinek megmentőjét, akinek a LEGO változata is tele van értékes zsákmánnyal. A fedél a menő cuccok szállítására szolgáló helyet rejt, így csomó mindent lehet belepakolni. 16 990 Forintért csaphattok le rá, ami felettébb korrekt ár érte.

 

Durrr Burger

Végül, de nem utolsó sorban pedig itt a kisebb, de annál  mutatósabb Durrr Burger készlet. Ő csupán 5 990 forintba kerül és 193 elemből tevődik össze, de minden Fortnite rajongó asztalán ott a helye! A Durrr Burger már az igazi hardcore-rajongóknak szól, akik teljessé akarják varázsolni LEGO Fortnite-gyűjteményüket. Nézzétek csak meg, hát nem cuki?

 

Bízunk benne, hogy a Fortnite és a LEGO közti együttműködés a jövőben is gyümölcsöző lesz, és még sokáig rengeteg hasonló tartalommal találkozhatunk mind az online, mind a valós térben. Az biztos, hogy a Fortnite-rajongóknak érdemes lehet lecsapniuk ezekre a szettekre, amíg elérhetőek, hiszen kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást nyújthat az összerakásuk, sőt, a videójáték mellett akár az eddigi LEGO készleteink társaságában is nagyszerűen mutatnak!

A Fortnite készleteket megtaláljátok a LEGO weboldalán.