A LEGO Fortnite 2023. december 7. óta játszható a Fortnite-on belül, most pedig néhány szereplő fizikai világunkba is ellátogat. A LEGO összesen négy új készletet jelentett be:

  • A 691 elemből álló Supply Llama-t, olyan felszerelésekkel, mint például a Grappler, a Slurp Juice, a Rough Ruby, a Backpack, a Good Luck Charm, a Slap Juice és a Dynamite.
  • A Durrr Burger a LEGO Fortnite-ban található ikonikus étterem kabalájának színes kockákból épített másolata. Ez a 193 darabos készlet olyan részleteket tartalmaz, mint a szemek és a nyelv, valamint a fogpiszkálóra tűzött olajbogyó.
  • A felnőtt rajongók számára az 1414 darabos Peely Bone készlet hozza el a képernyőn kívüli kalandot, a gyűjthető modell mozgó karokkal és olyan kiegészítőkkel rendelkezik, mint a Peely Pick csákány, a festékvető és a banántáska.
  • A híres Battle Bus, ami augusztusban kerül a LEGO Fortnite-ba, fizikai LEGO szettként is megjelenik majd. A 954 darabos készlet a játékban szereplő hőlégballon kockából készült mása, amely guruló kerekekkel, levehető tetővel és az ikonikus kék-sárga léggömbbel rendelkezik. Kapunk mellé kilenc minifigurát is, Battalion Brawler, Adventure Peely, Brite Bomber, Cuddle Team Leader, Cube Assassin, Trespasser Elite, Drift, Meowscles és Raven ölt fizikai formát.

Az utánpótláma 16.990 Ft lesz, a Durrr Burger 5.990 Ft, a banáncsontváz és a harci busz pedig egyaránt 42.990 Ft-ért szerezhetők be. Az előrendelés már elindult, megjelenés 2024. október 1-én. Ti beneveztek majd valamelyikre?