Konzol

A Telltale által fejlesztett Walking Dead kalandjáték első évada megjelenik PS Vitára is, igaz, megjelenési dátum egyelőre nincs, és azt sem lehet tudni, hogy epizódonként vagy egyben adják-e ki. Don Mesa,a Sony platform innovációs vezetője azt nyilatkozta, hogy az, hogy a Telltale a Sony mellé állt, egy nagyon erős üzenetet közvetít mindenkinek: nem kell leírni a Vitát, érkeznek még rá minőségi játékok.

A Deadly Premonition: Director’s Cut előreláthatólag április 30-án jelenik meg.

Az Activision egy Fast & Furious játékot készíttet, de csak később fogják elárulni az első részleteket. Egy szivárgás szerint a program a Fast & Furious: Showdown címet kapta, s a Fast 5, illetve a Fast 6 történetéhez kapcsolódó kalandokat élhetünk át PlayStation 3-on, Wii U-n és Xbox 360-on.

A Fire Emblem: Awakening hamarosan érkezik Nintendo 3DS-re Európában, dobozos és letölthető változatban egyaránt. Egy limitált szériás kiadás is meg fog jelenni, mely egy kék színű, artworkökkel elátott konzol lesz, előretelepített játékkal. A játék demója már március 28-án elérhető lesz a Nintendo eShopjában. Az IGN egyébként már tesztelte a játékot,és a maximális tízből 9,6 pontra értékelte, és így összegezte: „Ez a valaha megjelent legjobb stratégia-RPG keverék, mely kézikonzolon elérhető.”

A Nintendo DS-re és 3DS-re fejlesztett Forgotten Legions az Egyesült Államokban már elérhető, az európai megjelenésre még várni kell. Itt a játék előzetese, tessék a lejátszás gombra kattintani!

A Disney a Twitteren jelentette be, hogy PS Vitára érkezik még ebben az évben az Epic Mickey 2. A játék a többi konzolon megbukott, alig adtak el belőle 530.000 példányt az első két hónapban az összes platformon.

Ez történt... (2013. - 12. hét)

Japánban a Nintendo 3DS visszavette elsőségét a PS Vitától. Ezen a héten majdnem 30.000-rel több Nintendo konzolt adtak el, mint Vitát. A listán szereplő többi konzol pozíciója nem változott az előző héthez képest, ugyanakkor nagyon érdekes adat, hogy a héten eladott legtöbb játék egy PSP cím volt: a Sword Art Online: Infinity Moment majdnem 140.000 példányban kelt el. Ez igazán szép szám!

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII-hoz új képek jelentek meg!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az idei Nintendo WiiU játékfelhozatal egyik legjobb címe az előzetes várakozások szerint a LEGO City Undercover lesz. A Nintendo pénteken bejelentette, hogy 3DS-re megjelenik április 26-án a LEGO City Undercover: The Chase Begins című program, mely tulajdonképpen bevezető epizódként fogja elmesélni Chase McCain első kalandját LEGO Cityben.

A Kingdom Hearts 1,5 HD Remix a PAX EAST-en új trailert kapott!

A Silent Hill: Book of Memories PS Vita játékhoz hamarosan érkezik az első DLC, 5 dolláros áron. A csomag javítja a játékegyensúlyt, és számos új dolgot is hoz: többek között 10 új játszható karaktert, 10 új fegyvert, 50 új ruhát, 4 új PSN trófeát, és két új ellenségtípust.

Az Egyesült Királyságban tavasszal meg fog jelenni két Xbox 360 csomag. A tartalmukat lejjebb megtekinthetitek.

Ez történt... (2013. - 12. hét) Ez történt... (2013. - 12. hét)

A Nintendo feloldotta azt a szabályt, hogy csak éjszaka lehet vásárolni az eShopban 18+ besorolású játékot. A bejentés egy üzenet formájában érkezett meg a felhasználókhoz.

A Persona 4 Arena május 10-én jelenik meg Európában, és rögtön kaptunk egy képet is arról, hogy mit kapnak az előrendelők.

Ez történt... (2013. - 12. hét)

A Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge új, nagyfelbontású képeket kapott.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Giana Sisters: Twisted Dreams megjelent az XBLA-n, 1200 MS pontért.

A héten az volt a legérdekesebb, hogy készült két nagyon pofás, akciódús videó -- az egyik az Insane Office Escape második része, a másik pedig a Pokémon Snap kamufilm trailere. A megjelenések terén pedig ne felejtsétek el, hogy jövő héten érkezik a BioShock: Infinite és egy sor másik, nagyon érdekes játék.

A hét kérdése: akciójátékban a női vagy férfi főszereplőt kedveled? Egyáltalán zavar az, ha a gyengébbik nemet kell irányítani egy programban?

1 2