Konzol

Lehetséges, hogy Kratos kalandjai nem érnek véget a God of War: Ascension megjelenésével. Legalábbis erre lehet következtetni, ugyanis Mark Simon, az SCEE menedzsere azt nyilatkozta, hogy a “Sony lát még lehetőséget Kratosban, aki egy nagyszerű karakter, és könnyű köréje játékot készíteni.” Az első God of War egyébként 2005-ben jelent meg, tehát a sorozat már a nyolcadik születésnapját ünnepli. A következő epizód már valószínűleg PS4-re érkezik.

Jövő héten érkezik az Army of Two: The Devil’s Cartel demója, egész pontosan március 12-én, melyben Alpha és Bravo feladata lesz egy elrabolt politikus kiszabadítása. A fejlesztők szerint már ebben a rövid verzióban megtapasztalható lesz az egész játékra jellemző robbanékony és adrenalinpumpáló hangulat. Egy videót is kaptunk a hír mellé!

Bejelentették, hogy a Donkey Kong Country Returns 3D fejlesztését a Monster Games fogja végezni.

Az Nvidia támogatni fogja a PS4-et, mégpedig a PhysX és APEX technológiájukkal. Mike Skolones, a Nvidia termékmemenedzsere kijelenette, hogy a jobb játékélmény eléréséhez jobb fizika szükséges, és ezt a PhysX és APEX technológia lehetővé teszi. "A PS4-ben lévő Nvidia PhysX és APEX támogatással a vásárlók egyértelműen jobb játékokat fognak kapni." -- tette hozzá.

A The Last of Us az idei év egyik nagy sikere lehet, és már azt is tudjuk, hogy azok, akik előrendelték a God of War: Ascensiont, korai hozzáférést kapnak a TLoU demójához, egészen pontosan május 31-én már kipróbálhatják a játékot. Alant láthatjátok a bejelentést.

Ez történt... (2013. - 10. hét)

Fejlesztői videó jelent meg a Killzone: Mercenaryhez:

Megjelent egy kisebb folt a Nintendo Wii U-hoz, amely javítja a rendszer általános stabilitását, ez azonban nem a korábban beharangozott rendszerfrissítés része. Azt majd két részletben lehet letölteni az áprilisi megjelenése után, és a konzol sebességét fogja optimalizálni, plusz jó néhány új közösségi funkciót beépít a Wii U-ba.

Azt biztos, hogy nem a lehengerlő szépségével fog meghódítani minket a Deadpool-játék, de legalább roppant szórakoztatónak tűnik a High Moon Studios új programja.

A Mojangtól Jens Bergensten közölte: amint lejár a Microsofttal kötött exkluzív megállapodásuk, elkezdenek gondolkodni azon, hogy PlayStationre is elhozzák a népszerű játékukat -- a Wii U változat már nem ennyire biztos.

Megjelent a harmadik webizód a LEGO City: Undercoverhez, és érkezett egy tévéreklám is.

A Microsoft tavaly társult Gore Verbinskivel, hogy elkészítsenek közösen egy Kinect-játékot, mely a Matter címet viselte volna. Igen, volna, ugyanis egy redmondi alkalmazott elmondta, hogy a játékot törölték, és jelenleg a Microsoftnak nincs további hozzáfűzni valója a dologhoz. Nézzétek meg a játékból kiadott egyetlen videót, bár ebből nem derül ki, hogy miről is szólt volna a játék. Most már nem is fogjuk megtudni...

A Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge trailert kapott!

...és új videót kapott a Dead or Alive 5 Plus is.

A Namco Bandai új Disney-játékot fejleszt, melynek címe: Disney Magic Castle: My Happy Life lesz. Játékképek már érkeztek, sőt valószínűleg egy egyedi 3DS csomagot is kapunk!

my-happy-life.jpg my-happy-life-3ds.jpg my-happy-lif.jpg

Az érdekességek közt megtudtuk, hogy nem is volt olyan egyszerű az új Tomb Raider fejlesztése, illetve jót nevettünk az EA-n és a SimCityn, a megjelenések terén pedig már nagyon várjuk StarCraft II: Heart of the Swarmot és a Battlefield 3 utolsó letölthető tartalmát.

A hét kérdése: a szerverproblémák megszűnése után tervezed még megvenni a SimCityt, vagy teljesen lemondtál a játékról?

1 2