PC

Az Obsidian nem aprózza el, ugyanis a Fallout: New Vegas szinkronstábja a következő sztárokból áll: Matthew Perry (Benny, a tolvaj), Zachary Levi (Arcade, egy szektatag rejtélyes múlttal), Michael Dorn (Marcus, a szuperintelligens mutáns a Fallout 2-ből), Danny Trejo (Raul, a ghoul), Felicia Day (Veronica, a Brotherhood of Steel egyik tagja), Kris Kristofferson (Chief Hanlon, harcedzett katona), Rene Auberjonois (a rejtélyes Mr. House), John Doman (Caesar, a Caesar's Legion vezetője), William Sadler (Victor, a barátságos robot) Ron Perlman (narrátor), Wayne Newton (Mr. New Vegas, a DJ).

Nem csak Bobba Fett, de a nagy Yoda is tiszteletét teszi a Star Wars: The Force Unleashed 2-ben.



Szeptember 24-én már a Formula 1-es járgányok volánja mögött ülhetünk, ekkor érkezik ugyanis az F1 2010.

Az Assassin's Creed: Brotherhood 100 dolláros gyűjtői kiadásában (jobb oldal) egy dobozba zárt rugós krampuszt (jack-in-the-box), két új térképet, a játék trailereit, egy „Így készült” videót, ízelítőt a hamarosan megjelenő képregényből, a játék zenéjét, egy képeskönyvet és Róma térképét találjuk - ám ez Magyarországon nem lesz elérhető. Az európai játékosoknak azonban egy 70 fontos Limited Codex Editiont is lehetőségük lesz megvásárolni amely kártyákat, a Lineage rövidfilm DVD-kiadását, két multiplayer karaktert (Harlequin, Officer), egy exkluzív kódexet, Róma térképét, a játék zenéjét, és a fejlesztést megörökítő filmet tartalmazza, mindez pedig egy gyönyörű dobozban érkezik.

Ez történt... (2010 - 32. hét)

A Stronghold-széria harmadik része 2011 elején fog megjelenni.

A Star Wars: The Old Republicban az eddig megismert fajok mellett, "tisztavérű" sithek is lehetünk, illetve a miraluka, mirialan, és a zabrak fajt is képviselhetjük.

A Square Enix a holnap induló GamesComra az alábbi játékokat viszi magával: Deus Ex: Human Revolution, Final Fantasy XIV, Final Fantasy: The 4 Heroes of Light, Front Mission Evolved, Kingdom Hearts: Birth by Sleep, Lara Croft and the Guardian of Lightot, Kane & Lynch 2: Dog Days.

Az EA pedig ezeket: Bulletstorm (zárt ajtók mögött), Dead Space 2 (zárt ajtók mögött), EA Sports Active 2 (zárt ajtók mögött), EA Sports MMA (zárt ajtók mögött), The Sims Medieval (zárt ajtók mögött), Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 (zárt ajtók mögött), Madden NFL (zárt ajtók mögött) Monopoly Streets (zárt ajtók mögött), Crysis 2, Darkspore, Dragon Age 2, Medal of Honor, FIFA 11, FIFA Manager 11, Need for Speed Hot Pursuit, Rock Band 3, The Sims 3 (konzol), Star Wars: The Old Republic, The Sims 3 (iPod), The Sims 3 World Adventures (iPod), EA Sports FIFA 10 (iPod), 2010 FIFA World Cup South Africa (iPod), Need For Speed Shift (iPad), Command & Conquer Red Alert (iPad), SCRABBLE (iPad), Mirror's Edge (iPad), Tetris (iPad).

Íme a F.E.A.R. 3 legújabb trailere:



A Valve-tól Robin Walker közölte, hogy a jövő hónapban egy új frissítés érkezik a Team Fortress 2-höz, mely egy új játékmódot, húsz, a közösség által készített, de a fejlesztők által kiegyensúlyozott fegyvert és új pályákat tartalmaz, illetve azt a lehetőséget, hogy a tárgyainkat elcseréljük másokkal.

Az E3 óta nagy csönd honol a Lord of the Rings: War in the North körül, de most megérkezett egy új trailer, ami sajnos nem valami meggyőző.



Új képek a Need for Speed: Hot Pursuitból:

Ez történt... (2010 - 32. hét)Ez történt... (2010 - 32. hét)Ez történt... (2010 - 32. hét)

A THQ ezen a héten mutatja be a legújabb, nagyon innovatívnak ígért játékát. Az eseményre New Yorkban kerül majd sor.

A THQ szerint a Saints Row 3 legalább olyan szép lesz mint a GTA IV. Reméljük lesz olyan jó is...

Két, eddig még nem látott jelenet a Medal of Honor szólista módjából:





A Deep Silver csapata bejelentette, hogy október 19-én érkezik a Nail'd című játékuk.

Konzol

Az EA PS3-ra és Xbox 360-ra kiadja a Battlefield: Bad Company 2 legteljesebb verzióját, mely az eddig megjelent összes DLC-t, a limitált kiadás extráit és a Battlefield 1943-at tartalmazza. A csomag ára 60 dollár lesz és augusztus 31-től lesz kapható.

Oskari Hakkinen, a Remedy franchise felelőse a Eurogamernek elmondta, hogy a gyengécske eladások ellenére nagyon szeretnék elkészíteni az Alan Wake második részét, ráadásul ez is Xbox 360-exkluzív lenne.

Az Alan Wake második letölthető tartalma, a The Writer valamikor idén ősszel fog megjelenni és 7 dollárba fog kerülni.

Sigenobu Macujama a gamesTM magazinnak elárulta, hogy a Metal Gear Solid: Risingban kevés régi karakter lesz jelen, nem szeretnének ugyanis túlságosan az alap MGS-re támaszkodni, illetve biztosítani akarják, hogy az előző részek ismerete nélkül is élvezhető legyen az új történet.

A The Force Unleashed 2 nem fog PSP-re elkészülni. A LucasArts nem mondta, miért döntöttek így.

Augusztus 10-én megjelent a mérsékelt sikereket elért Lips legújabb letölthető tartalma benne három Andrew Lloyd Webber slágerrel (Memory, All I Ask of You, Love Changes Everything), szeptember 13-án pedig érkezik a következő trió (Don’t Cry For Me Argentina, The Phantom of the Opera, Any Dream Will Do).

A H.A.W.X. 2 demója Xbox-ra augusztus 16-án fog megjelenni, PSN-re pedig a rákövetkező nap. PC-s verzió jelen állás szerint nem lesz.

Pletyka

Az Play.com értesülései szerint a Nintendo 3DS 200 fontba fog kerülni.

A ShopTo.net úgy tudja, hogy október 12-én, 20 fontos áron meg fog jelenni egy Mortal Kombat kollekció PlayStation 3-ra. A csomagban állítólag az eredeti Mortal Kombat, a Mortal Kombat 2 és az Ultimate Mortal Kombat HD-verziója található.

Egyéb

A Tokyo Vice írója, Jake Adelstein közbenjárásának köszönhetően a Boing Boing portáltól Lisa Katayama egy különleges cikket írhatott a Yakuza 3-ról. A hölgy három magas rangú jakuzát kérdezhetett meg a játékról, akik elégedetten nyilatkoztak Tokió Kabukicho körzetének ábrázolásáról, de elképzelhetetlennek tartják azt, hogy egy igazi yakuza annyit harcoljon, mint a játékban Kiryu, illetve a főhős kinézte sem nyerte el a tetszésüket. Szerintük így csak egy nagyon alacsony ragú jakuza öltözik, a tetoválásai pedig hiányosak. A jakuzák továbbá elmondták azt is, hogy a játék amerikai verzióját kiherélték, így érdemes beszerezni az eredeti japán kiadást.

A Hollywood Collectible Group 750 T-vírus fiola replikát készített, és bárkinek odaadják az egyiket, aki hajlandó 200 dollárt fizetni érte.

Ez történt... (2010 - 32. hét)

Bizonyítva, hogy mi mindenre képes a StarCraft 2 pályakészítője, egy dán csapat külső nézetes lövöldét faragott a stratégiai játékból.





A héten az alábbi játékok fognak megjelenni:

  • Mary King's Riding School 2 (augusztus 20.) - Wii
  • Kane & Lynch 2: Dog Days (augusztus 20.) - PC, Xbox 360, PS3
  • Empires of Steel (augusztus 20.) - PC
  • Strategic Command: WWII Global Conflict (augusztus 20.) - PC
  • Theatre of War 2: Kursk 1943 (augusztus 20.) - PC
  • In The Mix featuring Armin van Buuren (augusztus 21.) – Wii