A szeptemberi "Tesztelj velünk!" pályázaton a sok beküldött alkotás közül csupán hármat fogadtunk el, jelezvén, nem fogadunk el akármit, csakis átgondolt, szépen összerakott cikkeket. Így tehát a legutóbbi podcast adásunkban is szerepelt Deathevil Loco Mania értékelésével, Deltaleader DotA-mod tesztjével, és BelsoValtozas Operation Flashpointról készült írásával találkozhattok hamarosan a friss tesztek között. A trió győztese pedig az Operation Flashpont alkotás lett BelsoValtozas nicket viselő olvasónktól, gratulálunk neki! Ajándékaitokat postán küldjük, így kérjük, töltsétek ki pontosan a lakcímet profilotokban!

Nemrégen futott egy Enemy Territory: Quake Wars kvíz itt az oldalon, melynek a napokban megtörtént a sorsolása. A szerencsés nyertes Bizzer Ádám, alias Bizzer lett. Gratulálunk neki, az Amex-Tec által felajánlott játékot postán küldjük el számára!

A magazin legutóbbi, aktuális számában is meginvitáltunk Titeket egy kis játékra: elkészítettünk nektek egy amerikai és egy szovjet kvízösszeállítást, a helyesen válaszolók között egy amerikai és egy szovjet témájú World in Conflict ajándékcsomagot sorsoltunk ki, a CD Project jóvoltából.
  • A szovjet WiC csomag nyertese: Tóth Patrik (Ndk-turmixgép)
  • Az amerikai WiC csomag nyertese: Barta Viktor (Amadeus)
Gratulálunk mindenkinek, akik pedig nem nyertek, hamarosan újabb játékokban tehetik magukat és szerencséjüket próbára!