Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

A The Winglet egy új Team Fortress 2 videóval jelentkezett, s noha minőségben még messze van a Valve-féle munkáktól, vagy éppen azoktól, amik a Saxxy Awards döntőjéig jutnak el, így is nagyon szórakoztató.

Kínában egy ideje már elismert betegségnek számít az internetfüggőség, aminek gyógyítására táborokat állítottak fel országszerte. Ezek cseppet sem idilli helyek, pont ellenkezőleg, katonai kiképzőközpontoknak felelnek meg, abból is a rosszabb fajtának. Érkeztek már beszámolók arról, hogy az odaküldött gyerekeket a hadsereg volt kiképzői rendszeresen verik, valaki annyira nem bírta a gyűrődést, hogy inkább elszökött, nemrég pedig az is megtörténhetett, hogy egy gyerek meghalt, miután az őrzője agyonütötte.

Szörnyű, egyáltalán nem gyerekeknek való helyek ezek a táborok, de bármennyire is borzasztó legyen a bánásmód, nagyon érdekes egy kis betekintést kapni ebbe a bizarr, embertelen világba, pár fénykép segítségével.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A FOX News csatorna ezt az öt perc alatt, igénytelenül összedobott grafikát használta a műsorában, de vajon honnan jöhetett az ihlet? 

bioshock-infinite-fox-news.png

Sarrah Wilkinson elkészítette az eddigi legtökéletesebb Garrus kosztümöt, aminek szinte minden egyes porcikája, a ruhától az arcig hibátlan -- itt-ott azért szorul még egy kis kalibrációra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Megmagyarázhatatlan okból sokakat megihletett a Saints Row 4-ben bemutatkozott Dubstep Gun, ugyanis rengeteg replika készült a fegyverből -- ilyen részletes azonban még nem. KazeXenami határozta el, hogy elkészíti a Dubstep Gun mását, s olyan közel akar kerülni a valódi fegyverhez, amennyire csak lehet. Méretre formára tehát pontos lesz, s noha táncra senkit sem fog kényszeríteni, alaposan megrengeti majd a ház falát, ha elkészül.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A heti betevő Honest Game Trailer videó nélkül nem is lehetne Érdekességek a hétvégére rovatunk, ezúttal pedig a csatorna jó emberei a Call of Duty Modern Warfare játékokat mutatták be brutálisan őszintén.