Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Soha az éltben nem gondoltam volna, hogy a videojátékok és a pankrációk kommentárjai ilyen jól összeillenek, a TheBlueOwlPlays csatorna azonban felnyitotta a szememet ezzel a gyönyörűséggel, ami egyébként már a második rész a sorozatban, és még jön egy harmadik is, sőt talán még több.

Ha gondot okoz rabolni a GTA 5 Online-ban, akkor a VG24/7 segít a bajban, ugyanis készítettek egy videót arról, hogyan kell tökéletesen kirabolni egy közértet.

Egyszerűen tökéletes módon találkozott össze a Team Fortress 2 és a Watch Dogs világa ebben a rövid, de annál inkább szórakoztató videóban, ami találóan a Hat_Dogs nevet kapta. 

Valami ilyesmi lenne a Pokémon, ha a valósághoz egy kicsit közelebb állna.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Nem tökéletes játék az EA Sport UFC, távolról sem, de vannak olyan hibák, amik felett hajlamosak vagyunk szemet hunyni -- ilyenek például az animációk botlásai, aminek hála az egyik harcos szó szerint pehelysúlyú lett.

Folytatódik a Honest Game Trailers sorozat, mely ezúttal két közkedvelt játékot, a Portal első és második részét vette elő, hogy egy kicsit darabokra szedje azt, na meg panaszkodjon egy sort a Half-Life 3 miatt.

Apróság, de szerintem érdekes, hogyan alakul a világbajnoki meccsek során az, hogy mennyien játszottak a Titanfall-lal Európában. Nem túl meglepő módon sokakat érdekel a foci...

titanfall-kontra-foci-vb.png