A hét videója

A játékok világában van pár olyan alkotás, amivel kapcsolatban senkinek sem merül fel, hogy védje; ezek azok a játékok, amiket jóformán mindenki utál, és savazzák is ahol érik -- ilyen játék a Shaq Fu, ami a valaha készült egyik legrosszabb verekedős játék, ami csak meglátta a napvilágot. Már maga a koncepció is teljesen bizarr (a kosaras Shaquille O'Neal verekszik), de még ha ezen túl is tette magát valaki, akkor is egy béna, rosszul megépített játékmenettel kellett szenvednie.

A Shaq Fu tehát katasztrófa volt, olyan mértékű melléfogás, amiért igazán kijárna egy bocsánatkérés. Nos, ezt nem kaptuk meg, de legalább a kiadó is elismerte, mi tettek: 12 évvel a megjelenés után az ESPN 2 sportcsatorna videojátékokról szóló szegmensében az EA Sport marketingigazgatója, Sandy Sandoval a cég egyik legrosszabb játékának nevezete a programot. Egyetértünk.

A Mountain Dew sosem az ízléséről volt híres, ám amit egy szegény Xbox One konzollal sikerült művelni, az egyenesen hányingerkeltő. A cég ugyanis promóciós célokból zöld-piros színekbe öltöztette a gépet -- azért ennyire nem kellene utálni a Microsoft nextgen konzolját...

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Gearnuke jóvoltából végre megtudtuk, hogy pontosan, milyen lesz az Xbox One konzolon az achievementek feloldását jelző üzenet. Ez a konzol többi menüjének letisztultságát követő, kéttónusú szövegbuborék, ami a megszokott módon jelzi az achievement nevét és pontértékét, a kontrollerünk középső gombját megnyomva pedig azt is megtudjuk, miért szereztük a jutalmat.

Különösebb indok nélkül íme egy film noir Team Fortress 2 kép, ami asztali háttérnek sem utolsó.

team-fortess-2-film-noir.jpg

Amint megjelent a GTA 5, azonnal jöttek a kaszkadőrmutatványok, amiből mostanra már van jó pár érdekes példány. Természetesen nem fogjuk nektek bemutatni mindet, csak egyet, ami meghozhatja a kedvet ahhoz, hogy a többit is felkutassátok -- ebben motoros mutatványok egész sorát láthatják, köztük olyat is, ami áthágja a fizika törvényeit.

Az emberek remekül szórakoznak a Beyond: Two Souls kárára, hiszen sorban készítik a mocskosabbnál mocskosabb képeket a játék egyes jeleneteihez. Itt van pár nagyon jó példány:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Battlefield 4 bétatesztelése során sokunk remekül szórakozott a játék kezdetleges, még fejlesztés alatt álló változatával: volt, akinek a részletesebb rombolhatóság tetszett, másnak a kasztokat ért finomhangolások vagy az újdonságok egyike, ám voltak olyanok is, akik az örömüket a számtalan, sokszor vicces bugok felkutatásában lelték. Az alábbi galériában pár kiváló hibát találtok háztetőre került harckocsitól zsiráfnyakú katonán át egészen a rakétát lövő pisztolyig.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!